Sokkos állapotba került az agyonvert albertirsai nő barátnője - videó

Albertirsa, 2023. július 1. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy albertirsai háznál 2023. július 1-jén. Egy férfi azzal hívta fel a 112-es segélyhívót, hogy megölte a családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A rendőrök az albertirsai címen egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak. A 35 éves férfit kórházba vitték, őt jelenleg rendőrök őrzik. MTI/Lakatos Péter
Vágólapra másolva!
Lemészárolta a családját egy volt katona Albertirsán. Kétéves kislányát megfojtotta, feleségét pedig agyonverte egy vascsővel, aztán magával is végezni akart, de ez nem sikerült neki. Sokkot kaptak a szomszédok, megrázó videó készült arról, ahogy zokogott, tombolt a nő édesapja miután lányát és unokáját kivégezte az albertirsai családirtó. A meggyilkolt nő legjobb barátnője kiborult, nem tudja felfogni, mi történt. A TV2 Tényeknek adott interjút.
Vágólapra másolva!

Az albertirsai családírtó szombaton végzett a családjával.

Megfojtotta két és fél éves kislányát, miután egy vascsővel végzett a 33 éves feleségével.

A támadás után állítólag öngyilkos akart lenni, de meggondolta magát és inkább kihívta a rendőröket.

bűnügyi technikusok dolgoznak egy albertirsai háznál 2023. július 1-jén Forrás: MTI/Lakatos Péter

Tíz kiló, tartottam a kezemben, csodáltam, nagyon édes volt és most már nincs" - mondta a tévéseknek könnyeivel küszködve a meggyilkolt áldozat legjobb barátnője, aki a tragédia óta sokkos állapotban van, egyszerűen nem érti, hogy történhetett ilyen.

A hírtől az áldozat édesapja, a kislány nagypapája összetört, ahogy azt korábban az Origón is megírta,

elkeseredetten és indulatosan próbált bejutni szerettei holttestéhez a lezárt tetthelyre.

Az sem zavarta, hogy forognak a kamerák. A felvételen jól látható, hogyan küzdött. Még a kerítésen is megpróbált átámászni, de három rendőr lefogta, ezért nem sikerült neki.

- tette fel a nagy kérdést a nő, amire alighanem egy egész ország szeretne választ kapni. Egyelőre nem tudni, miért szánta el magát ilyen brutális tettre a volt katona. A meggyilkolt nőnek a korábbi kapcsolatából van egy 10 éves kisfia, akinek még nem mondták el, mi történt.