Mutatjuk, hogyan védik a terroristákat Jámbor András lapjánál

Vágólapra másolva!
Arab terroristákat mentegettek annak a Jámbor Andrásnak a propagandaoldalán, aki egy olyan szervezetet vezet, amely nagyon súlyos pedofilbotrányba keveredett. Nem meglepő módon Soros György blogja is az arab terroristákat mentegette egy múlt heti izraeli konfliktus kapcsán. 
Vágólapra másolva!

A Soros György által finanszírozott 444-ben, illetve a Jámbor Andráshoz közelálló lapban, a Mércében arab terroristákat mentegetnek, a védekező helyzetben lévő Izraelt pedig majdhogynem terrorállamként tüntetik fel - írta a tűzfalcsoport.blogstar.hu. Az izraeli hadsereg akciójáról a terroristákat által nagy számban elfoglalt dzsenini táborban a magyar baloldali sajtónak sikerült úgy tudósítania, hogy a terroristákat tüntették fel jó színben és az önmagát védő Izraelt a bűnös szerepében.

A 444 egyenesen azt sejtette a címben, hogy Izrael minden ok nélkül egyszer csak lecsapott egy ártatlan menekülttáborra:

Forrás: Origo
Forrás: Origo

Miközben Izrael terroristák ellen harcol, egy terroristafészekben, ahol egy úgynevezett Dzsenini Zászlóalj nevű paramilitáris alakulat tartózkodik, a hazai és nemzetközi balliberális média Izraelt próbálja meg beállítani bűnösnek.

A 444-nél már csak a pedofilbotrányba keveredő, a Szikra Mozgalmat vezető Jámbor Andráshoz közel álló Mérce kezdett nagyobb felmentésbe a fegyveres dzseniniek kapcsán.

Ők gyakorlatilag áldozatként mutatják be a terroristákat.

A fenti 444-es módszert követik ők is, a Palesztin Hatóság közleményeit kritika nélkül átveszik. Így olyan megállapításokat tesznek, mint:

- „katonai buldózerek több, a Dzsenin menekülttáborba vezető utat tönkretettek",
- vagy hogy „az IDF elzárta a menekülttábort az orvosi segítségtől."
Természetesen egyik állítás sem igaz.

Az izraeli fegyveres erőket kizárólag csak a terrorista infrastruktúrák (utak, raktárak, kiképzőtáborok, robbanószer-összeszerelő üzemek) ellen vetették be.

Illetve az izraeli hadsereg nem akadályozta az elsősegélynyújtást az érintett területen. Erről több videót is feltöltöttek a Twitter-oldalukra.

Egyáltalán nem meglepő, hogy a Jámbor Andráshoz közelálló Mérce a palesztin narratívát erősíti, hiszen a lap egyik munkatársa, Tóth Csaba bensőséges kapcsolatot ápol a Palesztin Állam Budapesti Nagykövetségével. Nemrég, pont abba a dzsenini terroristafészekbe küldték ki tudósítani, ahol az izraeli védelmi erők több robbanószerkezetet, bombákat és egyéb kézi lőfegyvereket foglaltak le, több terroristát pedig elfogtak.

Forrás: Origo