Édesanyja után a fiút is vonat gázolta halálra Tiszalúcon

sín, vonat, halálos vonatbaleset, illusztráció
illusztráció
Vágólapra másolva!
Az érkező vonat elé lépett kedden éjjel egy tiszalúci férfi, a húszas éveiben járó fiatal a helyszínen meghalt. A helyiek a Borsnak azt mondták, a családban volt már ilyen tragédia, a fiú édesanyját pár éve szintén vonat gázolta halálra.
Vágólapra másolva!

A szörnyű baleset a tiszalúci állomástól nem messze, a Rákóczi utcánál történt kedden éjjel: egy fiatal, helyi férfi ugyanis a vonatsínekre sétált, ahol a közeledő vonat elgázolta - írta a lap. A férfinek esélye sem volt a túlélésre, azonnal meghalt.

A helyiek ismerték a huszas éveiben járó fiatalt, D. Endrét, és teljesen döbbenten állnak a történtek előtt. Egyikük azt mondta, a húszas éveiben járó fiú jó gyerek volt, szerette a családját. Azt nem tudja, hogy balesetről volt, vagy öngyilkosság, de az biztos, hogy

nem volt sima élete, pár éve hatalmas tragédia érte.

A Bors információi szerint a férfi ikertestvérével együtt szüleikkel élt, azonban

édesanyja pár éve tragikus módon halt meg, ő is vonatgázolás áldozata lett.

"Nagyon sajnálom a családot, szörnyű ez, hogy két ilyen tragédia is legyen egy családban. Minden erőt kívánok nekik" - mondta egy másik ismerős.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálja, a férfi vélhetően öngyilkossági szándékkal léphetett a vonat elé.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot!