Elrabolta, késsel fenyegette, és megerőszakolta válófélben lévő feleségét a Pest vármegyei férfi

Vágólapra másolva!
Közel ötven kilométerre volt otthonától egy nő, amikor kétségbeesve segítséget kért egy közért eladójától, pont egy hete. Rettegve, reszketve hadarta el: férje elrabolta és meg akarja ölni. A rendőrök perceken belül ellepték az üzletet és környékét, hogy a férfi ne tudjon újra rátámadni a férfira, akit nem sokkal később el is fogtak.
Vágólapra másolva!

A nő munkából ment haza, pont egy hete. A férje, akivel egy ideje külön éltek, nem messze korábbi közös otthonuktól várt rá. Amikor mellé ért,

a férfi megölelte, a következő pillanatban pedig egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal felkapta a lábait és betuszkolta kocsija csomagtartójába.

Forrás: Police.hu

A nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott szabadulni. Egy domonyvölgyi erdős területen engedte ki, kést rántott, és

azt üvöltötte, hogy meg fogja ölni, és közben megerőszakolta.


A nő hiába üvöltött, sírt, senki sem hallhatta meg a kietlen részen.

A férfi ezután beültette maga mellé a nőt, és elindultak a Duna túloldalára.

Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de hiába kért üvöltve segítséget, a közelében senki nem mozdult.

Végignézték, amint a férj elkapja, visszarángatja a kocsiba és elszáguld.

Nem sokkal később egy bolti eladónő segített.

Oda ment be ugyanis a férfi, és a megfélemlített felesége. Utóbbi a mellékhelyiségben tudott elbújni, amíg egy rendőr meg nem érkezett. A rendőrautóba ültették, amíg az erősítés meg nem érkezett.

Az 50 éves férfi a rendőrségen panasszal élt a gyanúsítás ellen. Ugyan a személyi szabadság megsértését részben elismerte, a szexuális erőszakot és a késsel fenyegetést tagadta, szerinte békülős együttlét volt, amibe neje beleegyezett.

A rendőrök nem hittek neki, többek között szexuális erőszak miatt indítottak ellene eljárást.