Mutatjuk a legújabb fejleményt az angyalföldi gyilkosság ügyében

Angyalföldi gyilkos letartóztatása, Fő utca, gyilkosság, emberölés, Véső utcai gyilkosság, T. Róbert, Türk Róbert Dániel, 2023. 07. 21.
Vágólapra másolva!
Letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint a múlt héten megölte a barátnőjét Angyalföldön. A férfi sem tiltakozott, fellebbezett a döntés ellen, elfogadta azt. A gyanú szerint féltékenységből ölte meg a fiatal lányt. Előbb brutálisan megverte, aztán egy késsel halálra szurkálta. Amikor végzett a fiatal lánnyal, kisétált az utcára, és látta, hogy az esik az eső, visszament a lány lakásába, és egy esernyővel távozott. Öt napig bujkált, mielőtt elfogták a rendőrök. Állítólag ezalatt öngyilkos akart lenni, de ehhez túl gyáva volt.
Vágólapra másolva!

A kezein és a lábain bilincsben, szürke cipőben, nadrágban, és pólóban, a rendőrök gyűrűjében érkezett a bíróságra az a férfi, aki a gyanú szerint a múlt héten megölte a barátnőjét. Brutálisan megverte, aztán halálra szurkálta a fiatal lányt.

A vallomása szerint miután megölte a fiatal lányt, és kisétált tőle, észrevette, hogy esik az eső. Ezért hidegvérrel visszament egy esernyőért,

azzal indult ismét útnak.

Rendőrök kísérték a bíróságra a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a 27 éves barátnőjét Angyalföldön Fotó: Csudai Sándor - Origo

Öt napig bujkált. Közben a rendőrök óriási hajszát indítottak ellene.

Biztosak voltak benne, hogy nem menekült külföldre, nem is adtak ki ellene nemzetközi elfogatóparancsot.

Nem véletlen, azt ugyanis csak olyan esetben lehet megtenni, amikor a bizonyítékok egyértelműen arra utalnak, hogy az adott személy, akit köröznek, már elhagyta az országot.

Forrás: facebook.com/ Róbert T.

A férfi azt állította, hogy közvetlenül a gyilkosság után végezni akart magával. Vonat elé akart ugrani, ehhez azonban nem volt bátorsága. A szökésre viszont tudatosan készült. Ahogy elhagyta a lány otthonát, küldött egy üzenetet az egyik legjobb barátjának, aztán összetörte a telefonját a benne lévő sim-kártyával együtt.

Forrás: facebook.com/ Róbert Türik

Az elfogása napján privátra állította az Instagram fiókját. Ezután mindenki arra következtetett, hogy ez buktatta le, hiszen az könnyen lenyomozható, hogy egy adott fiókban milyen címről jelentkeznek be. De a rendőrség szerint nem ez történt.

Egész egyszerűen meglátta valaki az utcán, a Római-parton, aki értesítette őket,

ők pedig azonnal mentek, átfésülték a környéket, és elfogták.

Az öt napos bujkálás erősen meglátszott rajta. Szakadt nadrágban, koszos pólóban, és kopott táskában teperték le a földre. Mindössze néhány aprópénz volt a zsebében.

Minden bizonnyal féltékenységből ölte meg a fiatal lányt, aki nem rég költözött haza Olaszországból. Az olasz barátjával pedig a szakítás ellenére tartották a kapcsolatot, folyamatosan beszéltek. Minden bizonnyal ezt nem tudta feldolgozni a férfi, akinek most a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi letartóztatását az ügyészség indítványával egyezően elrendelte a bíróság. A döntés ellen még a férfi, és az ügyvédje sem fellebbeztek.