Késsel fenyegettek meg egy boltost Győrben

A rablóról készített felvételek
Vágólapra másolva!
A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy rabló megtaláláshoz, aki Győr belvárosában késsel fenyegette meg egy bolt eladóját. A férfiról, aki sapkát és maszkot viselt, képet is közzétettek a rendőrök.
Vágólapra másolva!

A győri rendőrök rablás gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen, miután egy férfi megpróbált kirabolni egy kisboltot. A férfi szerdán, délután három óra előtt pár perccel bement a győri Árpád út 75. szám alatt található ABC-be.

A táskájából elővett egy kést és felszólította az eladót, hogy adja át neki a kasszában lévő bevételt.

Az eladó nem engedelmeskedett neki, ezért a férfi inkább elment. A rablás során senki sem sérült meg.

A férfiról készültek felvételek, ez alapján megállapítható, hogy 30-40 év közötti, körülbelül 170-175 centiméter magas és fehér bőrű.

A fején fekete baseball sapkát viselt, az arcát pedig egy orvosi maszkkal takarta el. Egy mintás „SILVER" feliratú, piros pólót, valamint egy oldalzsebes, térd alá lógó, kék alapon fehér kockás, fehér pálmafás mintázatú bermuda-nadrágot, valamint egy fekete, orrán gumírozott tornacipőt viselt.

A rablóról készített felvételek Forrás: police.hu

A rendőrök azt kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri vagy a bűncselekménről tud valamit, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve a névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.