Egy tatabányai panelben bujkált egy hétszeresen körözött bicskei bűnöző

Lopások, zaklatás, illetve pénzbírság be nem fizetése miatt kereste több rendőrkapitányság azt a 20 éves bicskei férfit, akit a Készenléti Rendőrség (KR) járőrei egy panelházakat összekötő folyóson fogtak el kedden Tatabányán.
Tatabányán bujkált a hétszeresen körözött bicskei bűnöző
Vágólapra másolva!
Lopások, zaklatás és be nem fizetett pénzbírság miatt keresett több rendőrkapitányság egy 20 éves, bicskei férfit, akit a Készenléti Rendőrség (KR) járőrei egy panelházakat összekötő folyóson fogtak el kedden Tatabányán. A fiatalember azóta a baracskai bv. intézet lakója.
Vágólapra másolva!

A Készenléti Rendőrség Győri Bevetési Osztályának járőrei augusztus 8-án Tatabányán járőröztek. 12 óra 40 perckor az Ifjúság utcába küldte őket az ügyelet, mert bejelentés érkezett arról,

hogy egy tízemeletes panelházakat összekötő folyosón van két hajléktalan,

és a lakók szeretnék, ha a rendőrök segítenének abban, hogy ne legyenek ott. Mikor a két készenléti rendőr a címre ért, látták, hogy a háztömb legfelső szintjén valóban ketten vannak: egy nő és egy férfi. Miután igazoltatták, és az adatbázisokban ellenőrizték őket, kiderült,

hogy a 20 éves férfi ellen összesen hét körözés van érvényben.

A Tatabányai Törvényszék BV. csoportja lopás miatt kereste, ugyanúgy, ahogy a Tatabányai Rendőrkapitányság is két ügyben, míg a Veszprémi Rendőrkapitányság zaklatás miatt, a Dorogi Rendőrkapitányság pedig amiatt, mert egy szabálysértési ügyben kiszabott pénzbírságot nem fizett be. A hatóságok egyrészt a férfi tartózkodási helyének megállapítását, másrészt elfogását kérték.

Tatabányán bujkált a hétszeresen körözött bicskei bűnöző Forrás: Police.hu

A férfi – aki az egyenruhásoknak egy bicskei címet adott meg tartózkodási helyként – nem is tagadta, hogy tudott az ellene érvényben lévő körözésekről. A rendőri intézkedés során együttműködő volt. A KR-járőrök átkutatták a zsebeit, aztán megbilincselték, és bevitték a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol a helyi rendőrök őrizetbe vették, és átszállították a Közép-dunántúli Országos Büntetés-Végrehajtási Intézet baracskai objektumába.