Részeg, drogos, fegyveres motoros ámokfutót fogtak a rendőrök Budán

ŐRIZETBEN A SZÁGULDOZÓ MOTOROS, Motorral próbált elmenekülni, férfi, Budapest, II. kerület, ittas, kábítószer, jogosítvány nélkül
Vágólapra másolva!
Motorral próbált elmenekülni egy férfi a rendőrök elől a főváros 2. kerületében, de nem jutott messzire. Kiderült, hogy részeg volt, drogozott vezetés előtt és amúgy sem vezethetett volna, mivel jogosítványa sincs, viszont fegyvere az van.
Vágólapra másolva!

Nem állt meg a rendőri jelzésre az a motorkerékpáros, akit ugusztus 8-án éjfél körül a Margit híd budai hídfőjénél a 2. kerületi járőrök akartak igazoltatni. Mivel továbbhajtott, ezért szirénázva és kék lámpával indultak utána a rendőrök. A menekülő motoros több piros lámpán is áthajtott, figyelmen kívül hagyott több behajtani tilos táblát, és többször a forgalommal szemben motorozott, de nem sokáig. Négy perccel azután, hogy igazoltatni akarták és ő gázt adott, már megállásra is kényszerítették a Bajvívó utcán.

A 26 éves férfit megszondáztatták, ami azt mutatta, hogy részeg. Kiderült, hogy a motorosnak nincs jogosítványa, de van nála gáz- és riasztófegyver és valamilyen kábítószergyanús anyag, amely feltehetően marihuána. Emellett a drogtesztje is pozitív lett.

a töltények is nála voltak Forrás: police.hu

Sz. Dánielt a II. Kerületi Rendőrkapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették, ezen kívül büntetőeljárás indult ellene kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban vétség miatt, szabálysértési eljárás a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt, és a közlekedési jogsértésekért is felelnie kell.