Orbán Viktor boszniai vezetőkkel tárgyalt

ORBÁN Viktor; DODIK, Milorad
Budapest, 2023. augusztus 20. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Zseljka Cvijanovict, Bosznia-Hercegovina Államelnökségének szerb tagját (k) és Milorad Dodikot, a Boszniai Szerb Köztársaság elnökét (b) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 20-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Karmelita kolostorban tárgyalt Zseljka Cvijanoviccsal, Bosznia-Hercegovina Államelnökségének szerb tagjával, valamint Milorad Dodikkal, a Boszniai Szerb Köztársaság elnökével - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Vágólapra másolva!

A megbeszélésen Orbán Viktor elmondta: Magyarország és Bosznia-Hercegovina valamint a Boszniai Szerb Köztársaság közti kapcsolatok továbbra is kiválóak, és mindent megteszünk az együttműködés növelése érdekében, ezt a már megkezdett projektjeink is tükrözik.

Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Zseljka Cvijanovict, Bosznia-Hercegovina Államelnökségének szerb tagját (k) és Milorad Dodikot, a Boszniai Szerb Köztársaság elnökét (b) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 20-án Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A három vezető egyeztetett az illegális bevándorlás elleni fokozott fellépésről valamint a Nyugat-Balkán stratégiai jelentőségéről, az európai stabilitás biztosításában betöltött szerepéről.