Elképesztő csodatűzijáték és hatalmas tömeg volt augusztus 20-án, közben a baloldal totálisan nevetségessé tette magát

tűzijáték
default
Vágólapra másolva!
Az ünnepi hétvégén családok, fiatalok és idősek is ellátogattak az ország születésnapját ünneplő rendezvények helyszíneire, a három napig tartó színes programsorozatot pedig Európa legnagyobb tűzijátékával koronázták meg a szervezők. Az államalapítás ünnepét, Magyarország születésnapját százezrek ünnepelték országszerte, Európa legnagyobb tűzijátékát pedig sosem látott tömeg tekintette meg élőben, de a televíziós nézettsége is rekordot döntött. A baloldali propagandalapok alternatív világában azonban nem volt tűzijáték, nem írtak róla, a dollárbaloldal pedig totálisan nevetségessé tette magát. Ismét előhúzták a kalapból Pankotai Lilit, aki a magyar családok és az ünnep ellen hergelte az embereket az interneten. A trágárságáról elhíresült baloldali aktivista a közösségi oldalán közölte azt, amire nincsenek szavak. Egyet tudtak csak elérni: szánalmas akciójuk miatt már senki nem veszi őket komolyan, saját magukat hiteltelenítik, és támogatottságuk meredeken zuhan tovább. Nevetségesek, így csak röhögni lehet rajtuk.
Vágólapra másolva!

A három napig tartó színes programsorozatot Európa legnagyobb tűzijátékával koronázták meg a szervezők. Az emberek a több mint ezer éves Magyarország alapítását egy színvonalas és méltó rendezvénnyel ünnepelhették meg.

A rendezvény sikerét mutatja, hogy a katonai légiparádéra, a napi programokra és az esti tűzijátékra is tömegek voltak kíváncsiak. A hétvége sikerességét csak növelte, hogy hazánkban épp most zajlik az atlétikai világbajnokság, amelynek köszönhetően rengeteg külföldi vendég tartózkodik az országban, akik viszik majd az ország jó hírét a világban. Ahogyan a miniszterelnök fogalmazott korábban:

most az egész világ Magyarországra figyel!

És valóban: valóságos diplomáciai nagyüzem zajlik hazánkban, a török elnöktől kezdve a katari emíren át rengeteg politikus és üzletember tartózkodik Budapesten, akikkel fontos és eredményes tárgyalásokat folytat Orbán Viktor miniszterelnök. Ez jelenti most a jövő zálogát, a tét pedig, hogy hazánk energiabiztonsága a jövőben is biztosított legyen.

Eközben a dollárbaloldal totálisan nevetségessé teszi saját magát

Miközben hazánkra figyel az egész világ, és valóban óriási sikereket könyvelhetünk el, a dollárbaloldal a házi médiájával karöltve szidja és próbálja hitelteleníteni az ország születésnapjának, valamint Európa legnagyobb tűzijátékának sikerét. Mindent igyekeztek bevetni: nemcsak hogy a dollármédia nem írt a tűzijátékről, bevetették Pankotai Lilit, aki már több baloldali tüntetésen hergelte az embereket, és trágárságáról lett ismert. A 18 éves diáklányt használták fel arra, hogy ismét megpróbálkozzanak feszültséget kelteni, miközben magukat tették totálisan nevetségessé.

A dollárbaloldal képviselői nevetségesek, és nem lehet őket komolyan venni. A szavuknak már nincs súlya, és szégyen, hogy a saját országuk államalapításának ünnepén hergeltek, próbáltak meg politikai előnyhöz jutni a programok és a tűzijáték szidásával.

Rengetegen várták az esti tűzijátékot. Forrás: VanikZoltanFoto

Elképesztő, hogyan ment neki a magyar családoknak és az ünnepnek Pankotai Lili

Pankotai Lili, a trágárságáról elhíresült aktivista a közösségi oldalán közölte azt, amire nincsenek szavak.

– tudatta a baloldal szószólója és provokátora a Facebookon, aki szerint

– fogalmazott a tizennyolc éves diáklány.

Pankotai Lili Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Tehát Pankotai nemcsak az augusztus 20-i ünnepségen résztvevő magyar családokba rúgott bele, hanem saját országának születésnapját lábbal tiporta, ráadásul a tűzjátékot is próbálta lehúzni.

Ez végül nem sikerült neki, mert Európa legnagyobb tűzijátékára rengetegen voltak kíváncsiak élőben, és a televíziós nézettsége is rekordokat döntött.

Elképesztően népszerű volt a tűzijáték

A Duna „Tűz és fények játéka" című közvetítése volt az eddigi legnépszerűbb program a közmédia csatornáin, vasárnap este minden negyedik tévénéző választotta az élő műsort. A teljes piacon az év negyedik legnézettebb televíziós eseménye volt a vasárnap esti ünnepi tűzijáték. A több mint félórás élő közvetítésébe idén 1 377 334 néző kapcsolódott bele legalább egy percre. A legnézettebb percben, 21 óra 15 perckor 1 millió 77 ezren millióan látták. A 35 perces műsor egy percre jutó átlagos nézettsége 937 ezer fő. Az emberek hömpölyögtek az utcákon, rengetegen látogattak ki: barátok, kisgyermekes családok, fiatalok és idősek egyaránt.

Harmincnégyezer pirotechnikai effekt, fényjáték, épületfestés, tűz alkotta úszó virágszőnyeg, lézershow és több száz drón szórakoztatta az augusztus 20-ai rendezvénysorozat fináléjában az ünneplőket.

A látvány önmagáért beszélt, és mi sem mutatja sikerességét a fent említetteken túlmenően, minthogy azóta is rengetegen tettek közzé a közösségi médiában fotókat és videókat a tűzijátékról, sok, éppen Budapesten tartózkodó atléta posztolt arról, mennyire tetszett neki a vasárnap esti tűzijáték.

Sokak látogattak ki családjukkal együtt. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Hihetetlenül erős a turizmus augusztus 19. és 27. között Magyarországon

Augusztus 20. mellett az atlétikai világbajnokság még inkább erősíti a forgalmat. Ez a két esemény olyan időszakot hozott az idegenforgalomba, ami kiemelkedő, nemcsak 2023-ban, hanem az utóbbi években is.

AMELLETT, HOGY GYÖNYÖRŰEN MEGÜNNEPELTÜK AUGUSZTUS 20-ÁT, SPORTTURISZTIKAI NAGYHATALOMMÁ IS VÁLT MAGYARORSZÁG.

Csaknem 1 milliárd néző követi majd nyomon az atlétikai világbajnokságot. Ez országimázs szempontjából is jelentős.

AZ ELMÚLT HÉTVÉGÉN A SZÁLLODÁK MEGTELTEK, BUDAPESTEN A VENDÉGEK 70 SZÁZALÉKA KÜLFÖLDI VOLT, A SZOLGÁLTATÓK NAGYON KOMOLY PROFITOT REALIZÁLTAK ÉS EZÁLTAL ADÓBEVÉTELEKHEZ JUTOTT AZ ORSZÁG.

Rengetegen élvezték a programokat. Forrás: VanikZoltanFoto

A Mesterségek Ünnepére és a Magyar Ízek Utcájára is külföldiek és belföldiek egyaránt rengetegen voltak kíváncsiak.

A RENDEZVÉNY NÉPSZERŰSÉGÉT MI SEM BIZONYÍTJA JOBBAN, HOGY A SZERVEZŐK TÁJÉKOZTATÁSA SZERINT KIEMELKEDŐ ÉRDEKLŐDÉS VOLT AZ AUGUSZTUS 20-I RENDEZVÉNYEN, TOVÁBBÁ VASÁRNAP DÉLIG A TAVALYI REKORDHOZ KÉPEST DUPLÁJA FOGYOTT EL A BORSODI SÖRBŐL.

Elképesztő látvány a Duna felett. Forrás: Facebook

A baloldali propagandalapok világában nem is volt tűzijáték

Visszatérve a dollármédiára és a dollárbaloldalra: a Telex nevű baloldali portál ismert arról, hogy nem örül a magyar sikereknek. Vasárnap például úgy vették ki részüket a legnagyobb állami ünnepből, hogy egyszerűen nem számoltak be a tűzijátékról, helyette vezető hírként Ukrajnával foglalkoztak.

A 444 nevű Soros-blognál hasonló volt a helyzet. Ők a tűzijáték helyett egy kaliforniai LMBTQ-hírről számoltak be, valamint vezető hírként a debreceni virágkarnevált szidalmazták.

Cikkünk megjelenése után a Telexnél mégis úgy érezték, hogy valamit kellene írni a tűzijátékról. A néhány soros beszámolójukat azzal kezdik, hogy gúnyolódnak a keresztényeken:

– írták. Vagyis a Telexnek az fájt, hogy a műsor keretében egy keresztet ábrázoltak a drónok az égbolton.

A kisgyerekeket is érdekelte a show. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amit ismét bebizonyított a baloldal, hogy nem képesek túllépni önmagukon, és csakis a politikai haszonszerzés, az emberek hergelése és a minél több feszültség keltése a céljuk.

Mindezzel a kormány megbuktatását akarják elérni a külföldi megbízóik megrendelése miatt, de a magyarok már többször kinyilvánították, hogy nem kérnek a baloldalból.

Nevetséges, amit a baloldal művel

Gyurcsányné például a közösségi oldalán hergelt augusztus 20-án, ő ezt írta:

Ezt azért is nevetséges, mert mi mutathatta volna meg igazán a nemzet egységét, ha nem az, mennyire sokan látogattak el a programokra politikai hovatartozástól függetlenül, és menyire jól érezték magukat? Évről-évre egyre többen látogatnak ki a programokra, a kormány népszerűségét pedig a különböző felmérések is igazolják.

Az orosz–ukrán háború okozta infláció ellenére a baloldal érdemben nem tudott erősödni, míg a jobboldal megőrizte, sőt növelte támogatottságát – írta elemzésében a XXI. Század Intézet. Erről bővebben itt tájékozódhat!

A baloldalt zavarta az égre rajzolt kereszt. Forrás: Facebook

Vadai Ágnes és Arató Gergely DK-s képviselők sem tudtak kibújni a bőrükből, mert ők is egy-egy idézettel próbálkoztak. Úgy tűnik, nekik csak ennyire futotta az ország születésnapján!

Nevetséges és szánalmas, amit a dollárbalodal tesz, mégis talán éppen ezzel tesznek egy szívességet: kimutatják a foguk fehérjét, így minden magyar számára világossá válhat, hogy nekik nem számítanak a magyar emberek, a magyar érdekek.

Sokkal inkább külföldi megrendelőik utasításai, és leginkább azok guruló dollárjai érdekli őket!

Az alábbi videón tudja visszanézni az ünnepi tűzijátékot!