Orbán Viktor: Valami készül

Orbán Viktor, interjú
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök bejegyzést tett közzé a hivatalos Facebook-oldalán, amelyből az derül ki, hogy nyári nagyinterjút ad.
Vágólapra másolva!

A bejegyzésből az kiderül. hogy az interjút egy "igazi nagyvad" készíti. Mint kiderült, a miniszterelnökkel két év után ismét interjút készít a legendás Tucker Carlson.

A Fox News egykori műsorvezetője 2021-ben dokumentumfilmet forgatott Magyarországról, egy egész héten keresztül Budapestről jelentkezett be a Fox News csatornán, és interjút csinált a magyar kormányfővel a Karmelita kolostorban. Akkor a miniszterelnök beszélt az illegális bevándorlásról, az európai politikáról és a magyar–amerikai kapcsolatokról - írja a Világgazdaság.

Akkor Orbán Viktor azt mondta, hogy a magyar kormány nem akarja lerombolni a kétoldalú kapcsolatokat az Egyesült Államok és Magyarország között, amelyek „alapvetően nagyon jók".

– fejtette ki korábban Orbán Viktor.

Az egykori tévés feltűnt a Nemzeti Atlétikai Központban is, sőt itt-tartózkodása alatt interjút csinált Aleksandar Vucic szerb elnökkel is, kedd este pedig az MCC Feszt After nevű rendezvényén lép fel a Millenárison.