Őrjöngve hisztériázik L.L. Junior és G.w.M a veszélyes száguldozásuk után - videó

Vágólapra másolva!
Tagadja, hogy versenyzett volna zenészkollégájával, és durva szavakkal szidta az újságírókat L.L. Junior, szerinte ugyanis mindent kiforgatnak, és jogtalanul ítélkeznek. G.w.M. pedig röviddel a vakmerő száguldozás után közzétett egy képet Instagram oldalán L.L. Juniorral közösen arról, hogy egy beteg kisgyereknek segítenek. Ezzel védekeznek, miközben rengeteg baleset okozója a gyorshajtó és a vezetés közben történő felelőtlen viselkedés. Az Origónak egy vezetéstechnikai szakértő és egy klinikai szakpszichológus is nyilatkozott a botránnyal kapcsolatban. 
Vágólapra másolva!

Egymással versenyzett a Petőfi hídon L.L. Junior és G.w.M, előbbi erről videót is készített, amit Instagram-oldalán meg is osztott. Erre követői rögtön felfigyeltek, így az hamarosan kikerült a Redditre.

A felvételből tisztán kivehető, hogy a rapper 100-zal megy és a következőket mondja:

- tette fel a kérdést a zenész, majd ezt követően G.w.M mosolygott a kamerába.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított eljárást, melynek keretében vizsgálják a felvétel tartalmát.

– mondta az Origonak Köves Szilárd vezetéstechnikai oktató.

A szakértő azt is kiemelte, hogy egy-egy szituációban századmásodpercek is számítanak és lehet egy sofőr akármilyen tapasztalt, ha nincs tisztában a környezetével, akkor gyorsan baj történhet.

G.w.M és L. L. Junior Forrás: Youtube

Az eset közfelháborodást váltott ki, a két zenész pedig elképesztő módon reagált a rosszalló megjegyzésekre. L.L. Junior a következő posztot tette közzé, melyben kifejtette, hogy nem tartja jogosnak az újságírók ítélkezését, és tagadta, hogy versenyeztek volna G.w.M-mel:

G.w.M. pedig a száguldozás után néhány nappal egy jótékonykodásról szóló fotót tett közzé Instagram-oldalán, melyen L.L. Juniorral, és egy beteg kisgyerekkel látható.

Varga Márk, G.w.M., L.L. Junior, Lesi László Csaba, instagram Forrás: Instagram

– nyilatkozta az Origónak Makai Gábor klinikai szakpszichológus.

A pszichológus azonban azt is elmondta, hogy ha a bálványozott emberek nagy mértékben elrugaszkodnak a realitástól vagy törvénysértően viselkednek, akkor az akár ahhoz is vezethet, hogy a rajongók elfordulnak az imádott sztároktól.

Árpád hídi gázolás

Július 1-én hajnalban brutális balesethez riasztották a rendőröket az Árpád hídra. Egy biciklist halálra gázolt egy szalagkorlátot átszakító Mercedes, és több ember megsérült. A baleset hajnali 00 óra 41 perc körül történt, melynek oka egyértelműen a versenyzés és a gyorshajtás volt, melyet a rendőrök egy sajtótájékoztató keretében is megerősítettek.

Emellett az is kiderült, hogy ez egy spontán verseny volt, amely a Teve utcánál kezdődött és amelyben egy Mercedes mellett két BMW vett részt.

A Mercedes sofőrje azt mondta, a visszapillantóban úgy érzékelte, hogy az egyik BMW "rátapadt", ő ezért gyorsított, a másik sofőr pedig azt, hogy a Mercedestől függetlenül gyorsult fel. A többi közlekedő viszont egyértelműen úgy látta, hogy versenyeztek egymással.

Budapest, 2023. július 1. Ütközésben összeroncsolódott autók az Árpád hídon 2023. július 1-jén Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A Mercedest vezető B. Dávid egyik ismerőse is erre utalt az egyik posztjában:

Az áldozat egy fiatal biciklis férfi volt. Benjámin 3D-modellezőként dolgozott, videójátékokhoz, illetve filmekhez készítette kül- és beltéri helyszíneket.

Szabályosan haladt a kerékpársávban, amikor a Mercedes nekihajtott, és mindkét lába leszakadt.

Budapest, 2023. július 1. Ütközésben összeroncsolódott autó az Árpád hídon 2023. július 1-jén Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A balesetben a két versenyző sofőr is megsérült. A Mercedest vezető 33 éves férfit még a kórházban hallgatták ki gyanúsítottként, melynek során beismerő vallomást tett.

A rendőrök őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatást, melyet a bíróság elrendelt, majd augusztus elején 3 hónappal meghosszabbított. A végzés azonban nem jogerős,

a gyanúsított fellebbezett ellene.

- posztolta korábban a gyászoló anyuka.