Egy disznóért lőttek hátba egy férfit Kiskunfélegyházán

Vágólapra másolva!
Két férfi hajnalban osont be egy idős, kiskunfélegyházi férfi udvarára, ahonnan el akartak lopni egy disznót. Az idős férfi azonban felébredt a kutyái ugatására, ezért a támadók hátba lőtték egy légpuskával.
Vágólapra másolva!

A 70 éves férfi augusztus 28-án, hajnalban a kutyái ugatására ébredt fel. Ellenőrizni akarta, hogy minden rendben van-e a ház körül, ezért felkapcsolta a kinti lámpát és kiment az udvarra. Gyanús lett neki, hogy szabadon voltak a disznói, pedig korábban bezárta azokat az ólba. Az is feltűnt neki, hogy az egyik állat hiányzik, ezért elindult, hogy megkeresse. Ekkor azonban fájdalmat érzett a derekában.

Később kiderült, hogy valaki meglőtte egy légpuskával.

Gyorsan bemenekült a házba, ekkor azonban egy újabb lövés dördült. Ez a bejárati ajtót találta el, aminek kitört az üvege. Az idős férfi a telefonhoz rohant és hívta a rendőröket. Közben attól rettegett, hogy a támadói utána mennek, de a rendőrök gyorsan kiértek a házhoz.

Forrás: Police.hu

A rendőrök kiderítették, hogy az ólról levágták a láncot, a disznót pedig takarmánnyal csalogatták el. Az idős férfinak könnyű sérülése lett a lövéstől. A rendőrök gyorsan azonosították és elfogták a 26 és 33 éves férfiakat, akik ellen felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indítottak eljárást, és javasolták a letartóztatásukat.