Brutális verekedés fajult késeléssé Óbudán - videó

Vágólapra másolva!
Egy férfi a barátnőjével sétált hazafelé Óbudán, amikor az utcán összeveszett másik két férfival. Ezek után a férfi egy késsel támadt rá a társaságra. A támadó a késsel életveszélyesen megsebesítette az egyik férfit, őt pedig súlyosan megverték.
Vágólapra másolva!

A támadó 2021 decemberében, egy vendégségből tartott hazafelé a barátnőjével részegen. Egy III. kerületi buszmegállóban szálltak le a buszról, majd egy parkolóhoz értek, ahol ott volt másik két férfi és a barátnőik. Amikor elsétáltak egymás mellett, a támadó és az egyik férfi összeveszett egymással.

A vita után a támadó és a barátnője továbbmentek, azonban a támadó hirtelen visszafordult és előrántott egy kést. Először elejtette a kést, majd miután felvette, a barátnője próbálta visszahúzni.

A dulakodás közben megvágta a nő combját.

Közben a másik két férfi megindult a támadó felé, az egyik pedig provokálta is. A támadónak sikerült kiszabadulnia a barátnője fogásából és megindult a férfi felé, aki bokszoló állásban várta a támadást. A támadó kaszáló mozdulatokat tett előtte a késsel.

A támadót ezek után a barátnője megint próbálta visszahúzni, de kiszabadult a fogásból és a két férfi verekedni kezdett.

A támadó mellkason szúrta a férfit, aki ekkor úgy megütötte őt, hogy tompítás nélkül, arccal előre a betonra esett.

Ekkor a férfi társa is odament a földön fekvő férfihoz és közösen megrugdosták.

A megkéselt férfi életveszélyesen sérült meg, a támadó pedig súlyosan.

Az ügyészség a késelőt életveszélyt okozó testi sértéssel, a másik két férfit pedig súlyos testi sértéssel és csoportosan elkövetett garázdasággal vádolja. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket fegyház, illetve börtönbüntetésre.