Kiderült, hogy mennyire súlyosan sérültek meg a repülőgép-baleset túlélői

börgöndi, repülőnap, katasztrófa,
Székesfehérvár, 2023. szeptember 10. Helyszínelők a börgöndi repülőternél, Székesfehérvár közelében, ahol lezuhant egy Trojan típusú kisrepülőgép 2023. szeptember 10-én. A rendőrség közlése szerint az eddig ismeretlen ok miatt a börgöndi repülőnapon lezuhant sportrepülőgép egy parkoló személygépkocsi mellé esett, amely a becsapódó alkatrészektől kiégett. Az elsődleges adatok alapján a pilótán kívül egy ember tartózkodott a repülőgépen, ők a helyszínen életüket vesztették. A személygépkocsi utasai közül hárman súlyos égési sérüléseket szenvedtek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. MTI/Lakatos Péter
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, lezuhant egy kisrepülőgép vasárnap a börgöndi repülőnapon. A sérültek állapotáról közölt új információkat a feol.hu.
Vágólapra másolva!

A budapesti Honvédkórház égési osztályának szakemberei láttak el a vasárnap a börgöndi repülőnapról mentőhelikopterrel elszállított sérültek közül kettőt.

A portál megkereste a Honvédkórházat, ahol elmondták két főt fogadtak súlyos égési sérülésekkel.

Mindketten 8 napon túl gyógyuló, másod-, illetve harmadfokú égési sérülésekkel fekszenek az Észak-Pesti Centrumkórház – Honvédkórházban, állapotuk jelenleg stabil.

Helyszínelők a börgöndi repülőternél, Székesfehérvár közelében, ahol lezuhant egy Trojan típusú kisrepülőgép 2023. szeptember 10-én. A rendőrség közlése szerint az eddig ismeretlen ok miatt a börgöndi repülőnapon lezuhant sportrepülőgép egy parkoló személygépkocsi mellé esett, amely a becsapódó alkatrészektől kiégett Forrás: MTI/Lakatos Péter

A gépben ketten ültek, ők meghaltak.

A repülő egy család autója mellette csapódott be, egy gyerek és két felnőtt megsérült, és érthetően sokkot kapott az események hatására.