Iskolaőrre támadt egy anya Budapesten

iskolaőr
Vágólapra másolva!
Egy 27 éves nő bement az iskolába, majd minden figyelmeztetést figyelmen kívül hagyva berontott az osztályterembe, ahol ordibált a gyereke osztályfőnökével, majd rátámadt az iskolaőrre is.
Vágólapra másolva!

Az anya szeptember 11-én reggel ment be a IX. kerületi általános iskolába, a becsengetés után. A gyereke osztályfőnökével akart beszélni, de nem egyeztetett előre időpontot. A portás szólt neki, hogy álljon meg, őt azonban ez nem érdekelte. Ekkor a női iskolaőr mondta azt neki, hogy menjen el az iskolából, mert tanítási idő van. Az anyát ez sem érdekelte, felment az emeletre.

Ezek után kopogás nélkül berontott a fia osztálytermébe, és egyenesen az osztályfőnökhöz ment, majd kiabálva kérdőre vonta.

A tanár kérte, hogy menjenek ki a teremből, de az anya tovább folytatta a kiabálást. Közben az iskolaőr is a terembe ért és elmondta a nőnek, hogy ha nem megy ki az iskolából, akkor ki fogja vezetni. Az anya azonban tovább kiabált és megjegyezte, hogy nem érhetnek hozzá, erre az iskolaőr elmondta, hogy ilyen viselkedésnek nincs helye az iskolában és megfogta a karját, hogy kivezesse onnan.

Képünk illusztráció Forrás: police.hu

Az anya elrántotta a karját majd ellökte az iskolaőrt, aki a tanári asztalnak esett, a taktikai öve pedig a földre esett.

Ezek után az iskolaőr hívta a rendőrséget.

Az ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította a nőt, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt 1 év felfüggesztett börtönre ítélték. Az ítélet jogerős.