Ismerőse felvette, ahogy a kuncsaftjával szexel egy prostiuált, aztán zsarolni kezdték a férfit

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy prostituált férfi ismerősével elhatározta, hogy pénzt szereznek a nő egyik tehetős kuncsaftjától. Ehhez eljátszották, hogy az ismerős a nő férje, aki megcsaláson kapta őket. A szexről a férfi videókat is készített, majd gáz-riasztópisztollyal rátámadt, és megzsarolta a másik férfit, hogy közzéteszi őket, amennyiben nem fizet neki.
Vágólapra másolva!

A prostitúcióból élő kiskunhalasi nő tavaly ősszel többször nyújtott szexuális szolgáltatást egy kuncsaftjának, akiről azt feltételezte, hogy sok pénze van. A nő egy büntetett előéletű férfi társával együtt

elhatározták, hogy kínos felvételeket készítenek a férfiról, és megzsarolják vele, hogy pénzt adjon nekik.

A nő egy ismert közösségi oldalon álnevet használva felvette a kapcsolatot a kuncsafttal, és találkozóra hívta. 2022. december 9-én kora délután a nő és a férfi megjelentek a férfi bűntárs lakásában, ahol ő az előre megbeszéltek szerint rejtőzködve várta őket.

Miután a nő jelt adott, férfi társa egy gáz-riasztó pisztollyal megjelent a hálószobában és videót készített a szexről egy telefonnal, melyen a nő kuncsaftja jól látható volt.

Ezután a férfi a nő férjének adta ki magát, előbújt a rejtekhelyéről, és úgy tett, mintha házasságtörésen kapta volna rajta őket.

Ráfogta a pisztolyt a férfia, és követelte, hogy a megcsalás miatt fizessen 200 ezer forint bánatpénzt. A fenyegetéstől megrémült férfi ekkor 60 ezer forintot át is adott neki.

Másnap a férfi telefonon és sms-ekben

további pénzt követelt tőle, és megfenyegette, hogy ellenkező esetben közzéteszi a róla készített felvételeket.

A férfi azonban nem adott több pénzt, ehelyett feljelentést tett a rendőrségen.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ügyészség a párost

fegyveres rablással és különleges személyes adattal visszaéléssel vádolja, a férfinak pedig emellett zsarolás miatt is felelnie kell. Mindkettejükkel szemben fegyházbüntetés kiszabását javasolta

az ügyészség azzal, hogy a férfi vádlott a korábbi felfüggeszetett büntetését is töltse le. A letartóztatásban lévő vádlottak ügyében a kiskunhalasi bíróság fog dönteni.