Cigarettát, aranyat és kábítószert is találtak egy férfinál Vecsésen - videó

Vecsés, 2023. szeptember 27. Pest vármegyei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai dolgoznak Vecsésen, ahol tetten értek egy 67 éves és egy 34 éves férfit, amikor a hat millió forintot érő, zárjegy nélküli cigaretta cserélt gazdát 2023. szeptember 20-án. A 67 éves férfinál később házkutatást tartottak, ekkor kerültek elő a kábítószergyanús növényi anyagok, cserepek, több mint 5 millió forint és az arany lapkák. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Több millió forintnyi zárjegy nélküli cigarettát, befektetési aranyat és kábítószergyanús növényi anyagot találtak egy férfinál Vecsésen a rendőrök.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint egy, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársaival végrehajtott akcióban

tetten értek egy 67 éves és egy 34 éves férfit, amikor a hatmillió forintot érő, zárjegy nélküli cigaretta gazdát cserélt.

Pest vármegyei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai dolgoznak Vecsésen, ahol tetten értek egy 67 éves és egy 34 éves férfit, amikor a hat millió forintot érő, zárjegy nélküli cigaretta cserélt gazdát 2023. szeptember 20-án Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A 67 éves férfinál később házkutatást tartottak, ekkor kerültek elő a kábítószergyanús növényi anyagok, több mint 5 millió forint és arany lapkák, amelyek nagy valószínűséggel a repülőtér területéről juthatott bűnös úton hozzá.

A férfit a NAV jövedéki termékre elkövetett költségvetési csalás miatt vonja kérdőre,

míg 34 éves társát a Monori Rendőrkapitányság munkatársai egyelőre kábítószer birtoklása vétségével gyanúsították meg - áll a közleményben.