Horror Kisvárdán: brutális pszichopaták tartják rettegésben a várost

Vágólapra másolva!
Rémálmok válnak valóra három éjszakán át a Rettegések Éjszakája Horror Fesztiválon, ahol a félelemé és a borzongásé lesz a főszerep. Megelevenednek a legismertebb horrorfilmek, életre kelnek a rettegett szörnyek és gonosztevők.
Vágólapra másolva!
Forrás: Tour App Info Kft.

Magyarország legnagyszabásúbb és legrémisztőbb rendezvényén október 27-én, 28-án és 31-én gyűjtik a sikolyokat közel 40 hektáron a Cinemaqua Filmparkban, 28 különlegesen rémisztő szektorban. Látványosan berendezett horrorházakban élvezhetik a borzongást a fesztiválozók. Ám a legszörnyűbb élményt csak az igazán merész, bátor vállalkozók élhetik át! A Cinemaqua Filmparknak köszönhetően a horrorházak mindegyike egy-egy híres film eredeti díszletében kapott helyet. A megrázóan valósághű, részletgazdag díszletek és az életre kelt horrorhősök garantálják, hogy a látogatók pulzusa az egekbe szökik majd.

Forrás: Tour App Info Kft.

A horrorházak mellett pankrátor és motoros kaszkadőr show, extrém hinta és halálgömb, valamint zombivadászat is várja a rettegni vágyókat és azokat a merész, vállalkozó szellemű férfiakat és nőket, akik letesztelnék, hogy túlélnék-e az élőholtak támadását.

A hazánkban egyedülálló Rettegések Éjszakája Horror Fesztivál, amit immár nyolcadik alkalommal rendeznek meg vadonatúj, minden eddiginél nagyobb helyszínen, rekordszámú programmal, 300 horror karakterrel, a legádázabb szörnyetegekkel várja a borzongásra vágyókat Kisvárdán.

Ha azt hiszed, hogy bátor vagy, a Rettegések Éjszakája után még te sem mersz majd egyedül hazasétálni a sötétben. Részese lehetsz ennek a különleges filmturisztikai utazásnak, amit a fesztivál idejére igazi pokollá alakítanak. Itt csak a legmerészebbek élhetnek túl! Készülj fel egy felejthetetlen éjszakára, ahol a rettegés, izgalom és szórakozás találkozik.

A hajnalba nyúló rettegés levezetéséről a Vámpír Club lemezlovasai gondoskodnak. A minden éjjel 23 órakor nyíló klubban az őrült buli közepette sincsenek biztonságban a fesztiválozók, ugyanis bármikor felbukkanhatnak a hely lakói, a halálosan veszélyes vámpírok is. A misztikus és izgalmas éjszaka hangulatáért többek között olyan neves DJ-k felelnek majd mint Bárány Attila, Willcox és Sterbinszky, Chris Lawyer, akik hajnal négyig pörgetik a lemezeket.

A 2023-as Rettegések Éjszakája Horror Fesztiválra már elérhetőek a jegyek a rettegesekejszakaja.hu weboldalon, ahol az igazán bevállalósaknak van lehetősége részt venni VIP rémélményben is.

A VIP-jeggyel rendelkező fesztiválozók számára exkluzív cirkuszi műsort kínálnak a szervezők. Az Extreme Adrenalin Show-ban az artisták vakmerő és életveszélyes mutatványai biztosan örökre beleégnek majd a nézők emlékezetébe.

További információk és a részletes program a rettegesekejszakaja.hu weboldalon található, illetve folyamatosan frissülő tartalmakkal várja az érdeklődőket a Rettegések Éjszakája TikTok-csatornája is.

Belépés csak 14 éven felülieknek!