A fiatal nőnek, aki korábban a Budapesti Gazdasági Egyetemen végzett három étterme is van Budapesten. Az egyik nemrég Michelin-ajánlást kapott.
Már a tanulás mellett is dolgozott, különböző vendéglátóhelyeken bartender vagy felszolgáló.
És már akkor tudta, hogy az ötleteit, tapasztalatait egyszer kamatoztatni fogja.
Tizenkilenc évesen saját promóciós vállalkozást indított, amely italcégeknek vitt bárpultokat az ország összes szórakozóhelyére.
Ahogy persze az is sokat segített, hogy az anyukája világéletében vendéglátással foglalkozott.
A Twentysix létrehozásakor az vezette, hogy a Király utcai beton- és emberrengetegben meglátott egy kis zöldet, ezért kitalált egy éttermet, ahol égig érő pálmák, futónövények vannak, mint egy oázisban, ahol végre fel lehet lélegezni.
Amikor lehetősége adódott a Dohány utcában éttermet nyitni, arra gondolt, hogy
ezen a környéken valami háziasat kell a tányérra tenni, mert a millió kebabos mellett az igazi magyaros ízekre vágyunk.
A Poisson-Angeli Barbarával készült teljes interjút a vg.hu-n olvashatja.