Kepes András megijedt a Telex cikkétől, utána a Telex megijedt Kepes Andrástól

Kepes András, Kolozsvár, könyv, könyvhét
Vágólapra másolva!
Ki a gyávább, Kepes András vagy a Telex? Nehéz válaszolni, de menjünk sorjában.  
Vágólapra másolva!

Saját könyvét reklámozó "interjút" adott a volt indexesek Telex nevű blogjának az egykori riporter, a Kádár-diktatúra kedvenc tévése, ahogy tegnap fogalmaztunk, a magát az utóbbi időben megmosolyogtató módon írónak (írónak...) nevező Kepes András. Kepes nemcsak a mai köztévére, a TV2-re és a nem baloldali médiumokra dühös, hanem úgy általában a magyarokra is. A volt indexesek propagandaoldala azt a címet adta az anyagának hogy: „Az Origótól felfordul a gyomrom".

Szavazzon!

Ki a gyávább?

Kepes a cikk megjelenését követően szánalmasan előremenekült, és azt írta a közösségi oldalán:

Szánalmas módon kért bocsánatot Kepes Forrás: facebook / Kolozsvári Ünnepi Könyvhét

Kepes tehát kvázi bocsánatot kért a teljesen ízléstelen kijelentése miatt, de valójában csak saját magát szeretné menteni. Ezután a Telex szintén gyáva módon megváltoztatta az "interjú" címét. Majd jött a még szánalmasabb fordulat: Kepes András a Facebookon hízelkedő mondatokkal dicsérte a Telexet, hogy megváltoztatta a címet.

Kepesnél fontos arra is emlékeztetni - ahogy tegnap megtettük -, hogy addig volt sikeres, ameddig egyetlen, állami televízió volt. Utána próbálkozott a TV2-nél és az RTL Klubnál is, azaz a piacot jelentő kereskedelmi tévéknél, de mindenhol minden műsora megbukott. Azaz ahol, amikor verseny van, ott nem kellett Kepes.