Nem kaptak sört, ezért több emberre is rátámadt egy páros Kaposváron

Nem, vett, nekik, sört, megverték, Somogy, Vármegyei, Főügyészség, sajtóközleménye, 2023. október 13.,
Vágólapra másolva!
Ütötte-verte a szembejövő embereket egy részeg férfi és egy nő egy kaposvári áruház előtt, mert azok nem vettek nekik sört. Az ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat ellenük. Mivel a férfinak nem ez az első ilyen ügye, akár fegyházba is kerülhet.
Vágólapra másolva!

A harmincas éveiben járó férfi és nő szeptemberben részegen egy kaposvári bevásárlóközpont előtt szólítottak le egy idős férfit, és megkérték, hogy vegyen nekik sört. A férfinál nem volt elég pénz, ezért nemet mondott, mire a páros úgy felháborodott, hogy

közösen rátámadtak, ütötték -verték, rugdosták, majd a földre lökték.

Bár a bántalmazásnak egy biztonsági őr véget vetett, rövid idő múlva ugyanitt egy másik férfit is megvertek, aki ezért az áruházba próbált menekülni előlük. Miután a támadók az előtérben utolérték és megverték a férfit, a biztonsági őrök ismét közbeléptek, és lefogták, majd kivezették az áruházból a két támadót.

A rendőrök ezt követően elfogták és őrizetbe vették a férfit és a nőt, akik közül a férfit letartóztatta a bíróság, mert többszörösen büntetett előéletű. Az ügyészség azt javasolja, hogy a bíróság ítélje a férfit fegyházbüntetésre, a nőt pedig közmunkára.