Egy borsodi férfi többször szexre kényszerített egy kisfiút

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A borsodi férfi állatokat tartott, a 12 éves fiút pedig érdekelték az állatok, ezért a szülei engedélyével segített a férfinak. Azonban a férfi két hónapon keresztül szexre kényszerítette a fiút, akinek ezért ajándékokat adott és ígért.
Vágólapra másolva!

Az állattartó férfi és az ez iránt érdeklődő fiú 2021 áprilisában ismerkedtek meg egymással egy borsodi településen. A következő év januárjától a fiú a szülei engedélyével rendszeresen eljárt segíteni a férfinak, aki cserébe zsebpénzt fizetett neki.

Tavaly áprilisban és májusban a férfi többször is szexre kényszerítette a 12 éves fiút, amiért cserébe kisebb ajándékokat adott neki, valamint nagyobb értékű meglepetéseket ígért.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A fiú végül megmondta a férfinak, hogy nem csinálja többször, aki azonban folytatni akarta. A gyerek ezért elmondta az anyjának is a történteket.

A bíróság szexuális visszaélés miatt 2 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte a férfit, valamint eltiltotta minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel léphetne kapcsolatba. Az ítélet fellebbezések miatt nem jogerős – írja a Miskolci Törvényszék.