Brutálisan összevert, aztán kirabolt egy idős házaspárt egy férfi Kiskunhalason

A rablás helyszíne
Vágólapra másolva!
Tavaly egy kiskunhalasi férfi rabolt ki egy idős házaspárt Kiskunhalason. Az időseket megverte, mielőtt elvitte az értékeiket. Később kiderült, hogy nem ez volt az első, hogy valakit megtámadott.
Vágólapra másolva!

A kiskunhalasi férfi kábítószer függő volt. Nem volt munkája, ezért mindent elkövetett, hogy droghoz jusson. Emiatt tavaly júniusban betört egy idős házaspárhoz. Tudta, hogy a házban lakó idősek nehezen mozognak, így ezt kihasználva nem félt attól, hogy lebukik. A riasztót kikapcsolva, az ajtót megrongálva jutott be. A férfi átkutatta a házat, de az idős asszony felriadt a zajra és megzavarta a tolvajt. A betörő fellökte az asszonyt, majd egy doboz cigarettával elmenekült, miközben

az idős nőre rázárta az ajtót, aki így nem tudott segítséget kérni.

A rablás helyszíne Forrás: Ugyeszseg.hu

Ezután a melléképületben folytatta a rablást, ekkor vette őt észre az idős férfi, akit támadója többször arcon ütött.

Ezután a tolvaj magához vette az asszony pénztárcáját és elmenekült.

A lámpával ütötte a fejét a tehetetlen férfinak a rabló Forrás: Ugyeszseg.hu

Kiderült, hogy pár héttel korábban egy ismerősét az utcán rabolt ki, akit szintén brutálisan megvert. Ismerőse haza felé tartott amikor hátulról fellökte. Ezután a férfi a földre esett, miközben kezében szorította pénztárcáját.

A tolvaj ekkor egy szerelőlámpával és ököllel többször megütötte a fejét.

A férfit a rendőrök elfogták. Az ügyészség a támadót rablás, magánlaksértés és súlyos testi sértés miatt javasol fegyházbüntetést.