Fél éven keresztül verte és kínozta élettársát egy miskolci férfi

bántalmazás erőszak depressziós nő
Vágólapra másolva!
A férfi és élettársa között 2021 tavaszától egészen nyár végéig rendszeresek voltak a veszekedések, amely többször is addig fajul, hogy a férfi brutálisan megverte barátnőjét. A nő csak a sokadik ilyen alkalom után döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatnak, és szüleihez menekül a férfi elől.
Vágólapra másolva!

A férfi 2021. márciusától augusztus végéig élt együtt egy nővel, akit a kezdetektől foga rendszeresen ütött-vert és terrorizált. 2021. május elején este élettársával az utcán sétáltak hazafelé, miközben összevesztek.

A férfi a vita hevében megragadta élettársát, és a földre lökte, otthon pedig tovább szidta, majd az arcán és a fején többször is megütötte a nőt.

A bántalmazás miatt a nőnek súlyos sérülései lettek.

2021. augusztus második felében egy délután

ismét összeveszett élettársával, majd az ágyon fekvő nőt fejbe rúgta, majd ököllel ütötte a mellkasát, a fejét, a lábát, és a karjait.

A nő végül megelégelte a férfi agresszív viselkedését, szakított vele és hazaköltözött a szüleihez.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A Miskolci Járási Ügyészség

kapcsolati erőszak és súlyos testi sértés miatt emelt vádat a férfival szemben.

Az ügyészség a más ügyben letartóztatásban lévő büntetett előéletű férfival szemben börtönbüntetés kiszabását javasolta.

Néhány hónappal ezelőtt írtunk egy lajosmizsei férfiról, aki még a távolságtartási végzést követően is rendszeresen felkereste, zaklatta, fenyegette, és bántalmazta élettársát, egy szabolcsi férfi pedig puszta kézzel úgy megverte élettársát, hogy belehalt.

Forrás: Ügyészség