Újabb részletek az alsónémedi emberrablásról

Alsónémedi, gyál, emberrablás, kísérlet, lány
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, vasárnap fényes nappal próbálta elrabolni egy 27 éves a nála 10 évvel fiatalabb, vagyis kiskorú barátnőjét Alsónémediben. Amikor a lánynak sikerült kiszabadulni a férfi egy német rendszámos autóval elmenekült. A lány egy közeli pékségben kért segítség, ahonnan azonnal hívták a rendőröket.
Vágólapra másolva!

A támadó többszörösen büntetett előéletű. Korábban már volt börtönben, ahonnan szabadulása után házi őrizetbe került, majd megpróbált megszökni. Azonban a rendőrök hamar elfogták. Most sem sikerült elbújnia a hatóságok elől.

A pékségebe rohant be a kiskorú lány segítségért. Fotó: Polyák Attila - Origo

A férfi vasárnap délben a nyílt utcáról próbálta elrabolni a 17 éves barátnőjét. A férfi azután lett dühös, hogy egy veszekedés után a lány véget akart vetni a kapcsolatuknak.

Ezután a férfi többször megütötte barátnőjét, majd a földön a hajánál fogva húzta az autóig.

Ezután megpróbálta a lányt az autóba rángatni. Azonban a lánynak sikerült kiszabadulnia és egy közeli pékségbe rohant be segítségért, ahol az eladók segítette a lánynak és értesítették a rendőrséget. Ezután indult hajtóvadászat a férfi ellen, aki egy német rendszámos autóval elmenekült.


- mondta tegnap a pékségben dolgozó nő az Origonak.

Tegnap késő délután fogták el rejtekhelyén, tudta meg a tények.hu.

Az elfogást a rendőrségi szóvivő az Origonak is megerősítette