Villamosmegállóban szúrtak nyakon egy nőt Budapesten

Kőbérek megállóban szúrta meg a nőt.
Vágólapra másolva!
A nő munkából sétált haza, amikor a férfi észrevette az utcán a XI. kerületben. Követni kezdte, majd amikor a nő a villamosmegállóba ért, rátámadt egy késsel. Többször megszúrta, többek között a nyakán is. 
Vágólapra másolva!

2022 szeptemberében a férfi a XI. kerületben, egy erdős városrészen élt. Az éjszakákat egy elhagyott nyaralóban töltötte a tulajdonos tudta nélkül.

Szeptember 16-án este ecstasyt és marihuánát is fogyasztott.

Ezután céltalanul bolyongott a környéken, majd észrevett egy nőt, aki munkából hazafelé tartott. A nő a közeli villamosmegálló felé gyalogolt, a férfi pedig követte. Amikor a nő leült egy padra, akkor ment oda hozzá a bedrogozott férfi. Ezután minden előzmény nélkül elővett egy kést, és rátámadt a nőre.

Először a nyakán, majd a felsőtestén szúrta meg.

Kőbérek megállóban szúrta meg a nőt Forrás: Ugyeszseg.hu

A nő kiabált, és próbált védekezni, a kezét felemelve próbálta ellökni a zavart támadóját, emiatt azonban elesett.

A férfi azonban a támadást ekkor sem hagyta abba. A földön fekvő nőt tovább szurkálta.

Végül a nő kitartó védekezése miatt a férfi elmenekült onnan. A nő először a főnökét és a barátját hívta, akik azonnal szóltak a rendőrségnek.

Ezután a 33 éves nőt kórházba vitték, rengeteg könnyebb szúrt és vágott sérülése lett. Csak a szerencsén múlott, hogy nem sérült meg életveszélyesen.

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen. A nyomozók átkutatták a környéket, és megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit. A 28 éves H. Dávidot 2022 szeptember 19-én elfogták és kihallgatták.

Kihallgatásakor a férfi tagadta, hogy ő szurkálta meg a nőt.

Forrás: Police.hu

Az ügyészség a letartóztatásban lévő férfit életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja, és javasolja a börtönbüntetését.

Korábban a Szent Gellért téri villamosmegállóban egy nigériai férfi támadt rá egy fiatal nőre. A férfit gyorsított eljárásban bíróság elé állították.

Miskolcon elfajult egy vita, ezért lövöldözni kezdett egy férfi a villamora várakozókra.

Nyáron Budapesten két férfi egy villamosmegállóban fosztott ki egy hajléktalant. Később az Oktogonnál egy másik férfi egy alvó utast rabolt ki.