A DK folytatja az alpáriságot, most a Magyar Nemzet riporterét nevezték pedofilsegítőnek

barkóczibalázs, varjulászló
Vágólapra másolva!
A Párbeszéd új társelnöke szerint a youtuberek tüntetésén azért voltak többen, mert ők szexik, Gréczy Zsolt meglátása szerint teljesen rendjén van, ha egy politikus lehülyézi az újságírókat, a legtöbb politikus pedig elmenekült a kérdések elől.
Vágólapra másolva!

„Döntsenek az emberek az új köztársasági elnökről” – ezzel a címmel hirdetett tüntetést február 25-re a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd. Az eseményen azonban erről a témáról esett a legkevesebb szó.  A demonstráción beszédet mondott Dobrev Klára, Szabó Tímea, Kunhalmi Ágnes és Bedő Dávid is. 

A köztársaságielnök-választásról pedig egyikük sem beszélt. 

A baloldali politikusok az ellenzéki pártok közötti összefogás fontosságát hangsúlyozták, és annak a véleményüknek adtak hangot, hogy az önkormányzati választásokra a legtöbb körzetben közös jelöltet terveznek indítani a kormánypártok jelöltjeivel szemben.

tüntetés
Érdektelenségbe és unalomba fulladt a hétvégi ellenzéki tüntetés a Kossuth-téren
Fotó: Prokaj Dávid 

A megjelent politikusokat a Magyar Nemzet stábja a többi között a gyermekvédelmi törvény szigorításáról szerette volna kérdezni, de a legtöbb DK-s és Momentumos politikus agresszívan hárította a kérdéseket.

Barkóczi Balázs a Gyurcsány-párt politikusa odáig vetemedett, hogy a Magyar Nemzet riporterét, a 24 éves Futó Boglárkát pedofilsegítéssel vádolta meg.  Gy. Németh Erzsébet, a DK országgyűlési képviselője is hozta a formáját, esernyővel hárította a kérdéseket.

Mint emlékezetes Rónai Sándor a DK EP-képviselője először lehülyézte Császár Attilát, az m1 riporterét, majd letagadta azt. A politikust Fazekas Máté, a Magyar Nemzet operatőre buktatta le, aki felvételt készített arról, hogy Rónai hogyan sértegeti a riportert. Gréczy Zsolt kérdésre válaszolva, most arról beszélt, hogy semmi kivetnivalót nem lát párttársa viselkedésében.

A balliberális pártok által meghirdetett demonstráción nem voltak ezren, a tüntetés kezdete után csaknem két és fél órával pedig teljesen kiürült a Kossuth-tér.

A Magyar Nemzet témában feltett kérdése is kellemetlen lehetett a politikusoknak, Futó Boglárkát szabályosan fellökték, amikor erről szerette volna kérdezni Dobrev Klárát. Barabás Richárd a Párbeszéd új társelnöke viszont azzal magyarázta, hogy kevés az érdeklődő, mert szerinte a youtuberek szexibbek, mint a politikusok.