Biciklit lopott és rabolni is próbált egy férfi Kecskeméten

Vágólapra másolva!
Egy kecskeméti férfi ellopott egy rózsaszín, női vázas biciklit, amiről azt hazudta a rendőröknek, hogy az övé. Később kiderült, hogy korábban szemeteseket borított ki az utcán és ki akart rabolni egy férfit.
Vágólapra másolva!

Egy férfi vette észre Kecskeméten tavaly októberben, hogy egy ismeretlen tolvaj az egyik bicikli zárjával babrál a közeli tárolóban. A tolvaj pár perc alatt szétfeszegette a zárat, majd felült a biciklire és elindult. A férfi követte az autójával, közben pedig hívta a rendőröket, akik el is fogták a tolvajt. 

A 20 éves férfi először azt hazudta a rendőröknek, hogy az övé a rózsaszín, női vázas bicikli, a rendőrök azonban nem hittek neki és bevitték a kapitányságra.

Fotó: Police.hu 

Ott újra kihallgatták, a férfi ekkor már beismerte a lopást. Ezek után hamar kiderült, hogy a lopás előtt pár órával az utcán kiborított egy kukát, majd eldobta. Azért lett dühös, mert nem kapott pénzt egy gyalogostól. Pár nappal korábban az egyik hotel előtti szemeteszsákot szétszaggatta, a tartalmát pedig szétszórta az utcán. 

Aznap egy 19 éves fiút is megfenyegetett, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor leszúrja. 

A rendőrök most lezárták a nyomozást, és vádemelési javaslattal elküldték az iratokat az ügyészségnek. 

Az Origo megírta, hogy korábban egy kecskeméti férfi aranyérméket lopott, egy másik pedig a vak ismerősét rabolta ki. Tavaly novemberben drága órákat lopott egy férfi Kecskeméten, egy asszony pedig több szatyornyi lopott termékkel bukott le.