Curtis két barátja is meghalt

Curtis, Szusza Ferenc Stadion
Curtis rendszeresen ott van az Újpest B-középben
Vágólapra másolva!
Az Újpesti focicsapatának szurkolója lakástűzben halt meg Budapesten, a Gábor Áron utcában. Az újpalotai lakásban január 29-én történt a tragédia. A férfi a kutyáit is próbálta menteni a lángok elől, s bár az egyiket sikerült kiemelnie az ablakon, a másik két állat bennégett. Tamás is próbált kijutni, az utolsó pillanatban kivetette magát az ablakon.
Vágólapra másolva!

Bár saját lábán hagyta el az épületet, életveszélyes sérüléseket szenvedett, testének 50 százaléka megégett. Napokig küzdöttek a kórházban az életéért, de már nem tudták megmenteni. Február 5-én a szervezete feladta a harcot – írja a Bors.

Curtis, Szusza Ferenc Stadion
Curtis rendszeresen ott van az Újpest B-középben
Fotó: curtis4ker@instagram 

Jól ismertem Tomit, négy vagy öt évvel volt fiatalabb nálam. Egy telepen nőttünk fel, az édesapját is ismerem, nagyon jó barátságban voltunk. Nagyon sajnálom, hogy elment, ez a nap duplán volt nekünk tragikus, mert egy másik társunk is elhunyt 

– nyilatkozta a lapnak Curtis a megemlékezésen. 

A másik fiatalember Dávid, aki motorbalesetben halt meg. A tábor azonban összefogott és gyűjtésbe kezdett a férfi családjának: Csoboth Kevin, az Újpest és a magyar válogatott focistájának mezét ajánlották fel licitre, amit alá is írt a csatár. A licitálás február 18-ig tart - írta a Blikk.