Két embert gyilkolt meg egy férfi Salgótarjánban

Vágólapra másolva!
A férfi az élettársával együtt azért gyilkolta meg az ismerősüket, mert az többször is szexuális ajánlatot tett a nőnek. Később a férfi már egy másik nővel szórakozott, akivel összevesztek, majd halálra késelte.
Vágólapra másolva!

A férfi és az élettársa hajléktalanként éltek Salgótarjánban, az egyik híd alatt. 2020 őszén csatlakozott hozzájuk, aki részegen többször is szexuális ajánlatokat tett a nőnek, aki ezeket visszautasította. Szeptemberben a nő elmondta az élettársának, hogy újabb ajánlatokat kapott az ismerőstől. 

Ekkor a férfi egy késsel többször megszúrta a részegen egy matracon fekvő ismerőst, majd a nő is kétszer mellkason szúrta. 

Az ismerős perceken belül meghalt, a holttestet a nő elrejtette. 

A nő és a férfi között nem sokkal ezek után megszakadt az élettársi kapcsolat, a nő Németországba költözött. 

Fotó: Police.hu 

A férfi 2021. január 11-én egy másik nővel szórakozott Salgótarjánban. Amikor a férfi híd alatti szállásához értek, összevesztek egymással. 

Dühében a férfi többször megütötte, majd halálra késelte a nőt. 

A nő holttestét a férje találta meg, aki a keresésére indult a városban. 

Első fokon a bíróság életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a férfit, a nőt pedig 10 év börtönbüntetésre ítélte. A döntés a nő és a férfi fellebbezése miatt nem lett jogerős. 

A Fővárosi Ítélőtábla másodfokon, jogerősen a férfi büntetését helybenhagyta, a nő büntetését pedig 8 év börtönbüntetésre enyhítette – írja az Ügyészség.hu

Az Origo megírta, hogy egy zuglói férfi megölte az anyját, egy nyíregyházi férfi pedig az élettársát gyilkolta meg. Egy borsodi férfi megölte és elásta az élettársát, tavaly a XVI. kerületben egy férfi az anyjával végzett.