Kinevették a budapestiek Karácsony Gergelyt, aki hosszabb életet ígér

Karácsony Gergely, Lánchíd, Tüttő Kata, botrány
Vágólapra másolva!
4 év semmittevés után ígérgetésbe kezdett a kampány miatt a főpolgármester, aki most azt ígéri, meghosszabbítja a fővárosiak életét. A Metropol megkérdezte a budapestieket, hogy mit gondolnak Karácsony Gergely új ígéretéről.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely, aki az elmúlt 4 évében egyetlen nagy projektet sem indított el, ám csődközelbe kormányozta Budapestet, az utóbbi napokban úgy tűnik, ráhajtott a kutyapárt szavazóira: licitálni kezdett a vicckampányban megjelenő „örök élet és ingyen sör” ígéretre. Ám úgy tűnik, ő komolyan gondolja... egy videós interjújában ugyanis azt ígérte, hogy ha újra megválasztják, akkor a fővárosiak neki és munkájának köszönhetően átlagosan 5 évvel tovább fognak élni - írta meg a Metropol.

Vállalom, ha ezt a politikát tovább tudjuk csinálni, akkor belátható időn, egy-két évtizeden belül, a budapestiek várható élettartama 5 évvel hosszabb lesz”

– mondta a főpolgármester.

 

Az emberek nem tudják, hogy sírjanak vagy nevessenek...
A főpolgármester nagyüzemi ígérgetésbe fogott, az sem zavarja, hogy még a 2019-es vállalásai töredékét sem teljesítette. A lap hozzátette, az általa okozott dugókról és szmogról nem beszélt videójában.

Budapest szennyezőanyag koncentrációjának emelkedése Karácsony-féle dugók miatt...
Fotó: Metropol

Az emberek kiakadtak a komikus ígéreten
Volt, aki nevetett, volt, aki azt hitte, nem jól érti a főpolgármester vállalását. A Metropol megkérdezte a fővárosiakat, mit szólnak Karácsony Gergely ígéretéhez.

Én még azt is kétlem, hogy amikor álmodik, igazat mond, nem hogy ilyeneket állítson

– mondta Éva.
Ilona a következőt mondta: „Én 80 éves vagyok, de nem tudom, meddig fogok élni. Az biztos, hogy közelebb vagyok a halálhoz, mint ő, de nem jutok oda, az biztos, ahova ő fog jutni.” Majd hozzátette:

Isten őrizz, hogy ő legyen akármi is. Én elbújnék az ő helyében, és szégyellném magam nagyon.

Kati, aki inkább a baloldal politikájával szimpatizál, teljesen ki van akadva Karácsonyra:

Nagyon komolytalannak tartom, hogy egy ilyen ember egy ilyen felelős pozícióban lehet. Az ellenzéket szerintem maximálisan lejáratja ezzel a médiajelenléttel meg ezekkel a szerintem felelőtlen és nevetséges kijelentésekkel.

Szerintem olyan, mint maga az ember, egy vigyorgó vicc így ez az egész”mondta Karácsony Gergelyről és politikájáról Laci. Ferenc reakciója rövid és velős: „Hülyeség...” – mondta, nevetve kiejtve ezt a szót.