Néhány perc alatt három nőre támadt rá egy férfi Tatabányán – percek alatt elfogták

Vágólapra másolva!
Még két hét sem telt el azóta, hogy letartóztattak egy fiatal szatírt Tatabányán. Most újabb utcai támadás történt a városban, ezúttal három nő az áldozat – írja a Kemma.hu. A mostani támadót percek alatt elfogták, de a szatírnak sem volt sok ideje nőket zaklatni.
Vágólapra másolva!

Egy óra alatt 3 nőre rontott rá egy férfi a nyílt utcán Tatabányán. A szatírt hamar elfogták, és ahogy azt a Kemm.hu megtudta, már el is rendelték a letartóztatását.

A bíróság ugyanis attól tartott, ha szabadon marad a férfi, akit korábban többször is elítéltek már, különös visszaesőként újabb bűncselekményt követ el. A férfi ráadásul nem is tagadta, hogy megtámadta a három nőt.

Fotó: Fotó: Csudai Sándor - Origo

A gyanú szerint hétfőn hajnalban Tatabányán egy parkolóban hátulról megütötte első áldozata hátát, aki ettől arccal az aszfaltra esett. Az eséskor kezeivel megtámasztotta magát, emiatt mindkét keze megsérült. Ezután egész egyszerűen elfutott.

De csak egy időre, aztán vissza sietett, de az idő elég volt a nőnek ahhoz, hogy segítséget kérjen egy férfitól, aki amikor a támadó visszatért, kövekkel dobálta meg.

A férfi ezt követően sem állt le. Közel negyedóra múlva egy másik nőt támadott meg, mellkasánál meglökte, aki ettől a földre esett. A földön fekve védekezésképpen a férfi felé kapálózott a lábával, és a kezeivel. Végül a földön hagyta és onnan elment. A nő súlyosan megsérült.

Negyedóra múlva egy benzinkút közelében azért támadta meg újabb áldozatát, hogy a telefonját erőszakkal elvegye. A járdán hátulról meglökte, a karját megfogta, eközben megpróbálta a kezében tartott telefont kicsavarni, de nem járt sikerrel.

A támadássorozat mindössze 10 nappal az utolsó tatabányai nőtámadás után történt.

A korábbi támadásokat egy 25 éves szatír követte el, aki két nőre támadt rá.

Egy férfi Tapolcán támadt rá kamasz lányokra, Dunaújvárosban pedig az utcán mutogatta magát egy szatír, Budapesten pedig egy játszótéren mutogatta magát egy férfi.