Szánthó Miklós: Pedofiloknak nincs mentség, nincs bocsánat, nincs kegyelem!

Szánthó Miklós
Vágólapra másolva!
"A magyar jobboldal mindig is konzekvensen kiállt a gyermekek védelme mellett." - írja az Alapjogokért Központ főigazgatója a Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

"Ebből következett a gyermekvédelmi törvény és népszavazás, a genderpropaganda elutasítása és az azzal szorosan összefüggő pedofil bűncselekmények súlyosabb büntetése – és ebből következik most az is, hogy az Alaptörvény úgy módosul:

a kiskorú gyermekekkel szemben elkövetett bármilyen (!) bűncselekmény esetén az elkövető nem kaphat a köztársasági elnöktől kegyelmet.

Nekem is van két kisgyerekem, de nem csak én értek szerintem ezzel egyet: a pedofíliára nincs mentség, a pedofiloknak pedig nincs nincs bocsánat, nincs kegyelem – ez a közakarat."

"A pedofília nem egy "betegség", a pedofil nem egy "beteg ember" - ahogy a baloldaliak állítják -, hanem a gyermekeinkre leselkedő legdurvább és legvisszataszítóbb veszély, bűn, undormány, bűnözői kör.

Ezért minden jogi kiskaput be kell zárni, még erősebb jogi védvonalakat kell kiépíteni.

A kormány hatékonyan és jól reagál: bár jogászkodásnak most tényleg nincs helye, a vonatkozó módosítást valóban alkotmányos szinten kell rögzíteni és nemcsak a pedofilokra,

de minden, a gyermek érdekét sértő bűnözőre ki kell terjeszteni a kegyelmi lehetőség kizárását. Mondom: nincs kegyelem. Nincs bocsánat."