Szélsőbaloldali bűnöző verte szét a józsefvárosi Fidesz-irodát

Vágólapra másolva!
A 27 éves, Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka verte szét a Fidesz józsefvárosi irodáját - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Mára hivatalosan is kiderült, amit eddig is tudtunk: szélsőbaloldali antifa bűnöző verte szét a józsefvárosi Fidesz-irodát – írta közösségi oldalán Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője szerint Ny. Tamás (netes összevetések alapján: Nyulasi) 27 éves, Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt.

A múlt heti erőszakos támadás után is tudni lehetett, hogy Pikó András közlésével ellentétben nem egy józsefvárosi dühös átlagpolgár az elkövető, hanem a helyi baloldal aktivistája, ezért is volt képmutató a polgármester eljárása és kommunikációja.

 

Az is érdekes, hogy pont a támadás napján sétált el Pikó a Fidesz-iroda mellett, majd azt mondta azért, mert a Pázmány egyetem bejárásán volt. Azonban az egyetem és az önkormányzat közötti észszerű sétaútvonalak nem érintik a Fidesz-irodát (vele ellentétben én a környéken nőttem fel), tehát sokkal inkább arról van szó, hogy neki értesülnie kellett a támadásról, és nyilván nem véletlenül járt arra. Akkor annyit közölt: “A jogos indulat sem jogosít fel erőszakra. Az elmúlt napok történései miatt sokan éreznek tehetetlen dühöt. A gyerekeket ért erőszak és annak leplezése bűn. Az emiatti indulat érthető, de még a jogos indulat sem jogosít fel az erőszakra – közölte Kocsis Máté.  

Mondja mindezt úgy a polgármester, mintha az irodában dolgozó alkalmazottaknak, családanyáknak, idős segítőknek bármi köze lenne “az elmúlt napok eseményeihez” és a “jogos indulat” megalapozott és jól célzott lenne velük szemben. Ezzel együtt a polgármestert nem vádolom azzal, hogy a támadást akarta, szervezte, arról előzőleg tudott, ő pusztán csak a tőle megszokott kommunikációs trükkökkel igyekezett tüzet oltani, de azt is úgy, hogy persze továbbhergelje olvasóit a jobboldaliakkal szemben. (Persze hol van ez ahhoz képest, hogy Pikó András jobbkeze, Szarvas Koppány Bendegúz fel is akasztaná a jobboldali érzelmű embereket?)

Kocsis Máté közölte, a polgármestert csak azzal a teszetoszasággal vádolom, amellyel a kerületet is vezeti. Lusta, nem törődöm ember, aki nem képes rendet tartani sem a kerületben, sem a saját aktivistái között, viszont ha baj van, kommunikációs blöffökbe menekül. Sok a duma és kevés a tett, polgármester úr, mint mindig! Nem véletlenül csalódottak a józsefvárosi emberek az elmúlt évek teljesítménye miatt. 

Jámbor Andrást azonban vádolom azzal, hogy tudomása volt a támadásról, csak abban bízott, hogy nem derül ki. A sunyi támadást az antifa Nyulasi Tamás követte el, Jámbor ennek a mozgalomnak a hazai vezetője (Szikra), médiabiztosítója, hangadója, parlamenti képviselő, aki szoros barátságban áll vele. Közös fotók, akciók és közösségi médiás kapcsolatok tanúskodnak erről.

Megjegyzem: a nemzetközi antifa terrorszervezet követte el tavaly Magyarországon a véres utcai támadásokat, amelyekről Jámborék Mérce nevű neomarxista lapja elismerően írt  – tette hozzá Kocsis. 

De Jámbor volt az is, aki az antifák véres utcai támadásai után behozta egy szélsőbaloldali aktivistáját a parlamentbe, beültette a páholyba, és azt kérte, kérjünk tőle bocsánatot a meghurcoltatásért. A sors fintora, hogy ugyanennek az embernek a lakásán később 70 ezer (!) gyermekpornográf képet találtak, igaz nem az övé volt, hanem az élettársáé, aki viszont szintén antifa volt, míg fel nem akasztotta magát.

És ha már itt tartunk - bár nem szeret az ember ilyenekről beszélni -, a lakóhelyem kapuján és postaládájában olykor elhelyezett, saját és gyermekeim testi épségét fenyegető üzenetek is az antifa terrorszervezet tagjainak műve. Ahogy egy hozzám eljuttatott, magyar antifák között zajló üzenetváltásból is kiderül: “Kocsis Mátét addig kell bullyingolni (értsd: megfélemlíteni), amíg el nem tűnik a politikából”. Szóval eddig és ne tovább, antifák! Nem félünk, és nem toleráljuk az erőszakot, amit behoztatok a magyar közéletbe. A mai állam nem tűri a vérontást (a Gyurcsány-féle állam maga szervezte), én pedig nem tűröm a sunyiságotokat, fenyegetéseiteket! Le fogunk számolni a mai kommunisták legsötétebb időket idéző szokásaival! – zárul Kocsis Máté bejegyzése.