Az óvoda mosdójában fajtalankodhatott egy kisgyerekkel az újbudai pedofil

pedofil, pedofilügy, bántalmazás, pedofil, bűncselekmény
A baloldalnak nem számít a gyermekek védelme.
Vágólapra másolva!
Korábban is volt már panasz a szexuális kényszerítéssel gyanúsított újbudai óvodai dolgozóra, de mivel édesanyja a helyi baloldali önkormányzatnál dolgozik, nem mertek fellépni ellene – értesült a Magyar Nemzet. A gyanú szerint egy mosdóban fajtalankodott egy kisfiúval a ma letartóztatott férfi, akivel szemben további súlyos bűncselekmények is felmerültek.
Vágólapra másolva!

Egy hónapra letartóztatta a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) azt az óvodai alkalmazottat, aki ellen a XI. kerületi Rendőrkapitányság szexuális kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást – tájékoztatta a Magyar Nemzetet a Fővárosi Törvényszék. A fogvatartás helyszínéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet (IMEI) jelölték ki.

Ahogy arról beszámolt a Magyar Nemzet, a rá bízott óvodásokhoz közeledett egy pedagógiai asszisztens Újbudán. A lap szerint 

a szülőknek jó ideje gyanús volt a baloldali irányítású önkormányzat egyik óvodájában dolgozó férfi. 

A szülők félelmeit beigazolta a rendőrségi nyomozás, az egyenruhások pedig pénteken le is csaptak a férfira, akit őrizetbe is vettek. Információik szerint az eljárás eddigi adatai arra utalnak, hogy a fiatalember valószínűleg homoszexuális.

 

Egy mosdóban fajtalankodhatott egy kisgyermekkel

Úgy tudják, hogy a férfit jelenleg 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítéssel gyanúsítják. A pedagógiai asszisztens az óvoda területén lévő mosdóban fajtalankodhatott egy kisgyermekkel. Emellett a bírósági végzésben az is szerepel: adat van arra is, hogy a gyanúsított a felügyelete alatt álló, 12. életévét be nem töltött gyerekek sérelmére szexuális erőszakot követett el. Utóbbival egyelőre még nincs meggyanúsítva - tudta meg a Magyar Nemzet.

Nem mertek lépni ellene

A botrányos esettel kapcsolatban Újbuda Önkormányzata is közleményt adott ki.  Mint írták, a rendőrség február 23-án kezdett adatgyűjtésbe egy névtelen bejelentés alapján. Újbuda Önkormányzata is ekkor értesült először az ügyről. Az érintett dolgozó azóta nem léphetett be az óvoda területére, nem találkozhatott a gyermekekkel, 2018-ban indult munkaviszonyának megszüntetésére haladéktalanul sor került, köznevelési foglalkoztatotti jogviszonya pedig megszűnt.

A közleményben azt is megemlítették, hogy korábban az érintett pedagógus asszisztens munkájával kapcsolatban panasz sem az óvoda vezetéséhez, sem az önkormányzathoz nem érkezett. Ezzel szemben a Magyar Nemzet úgy értesült, hogy 

igenis volt panasz a férfira, egy kisfiú szülei jelezték a problémát az óvónőknek, majd az óvodapedagógusok is az intézményvezetőnek, de mivel a gyanúsított anyja az önkormányzatnál dolgozik, nem mertek fellépni ellene.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK