Baranyi Krisztina ismét agresszívan fenyegetőzött, videó rögzítette az egészet

BaranyiKrisztina
Vágólapra másolva!
Ferencváros polgármestere mindenkit megfenyegetett az önkormányzati testületi ülésen, amiért a képviselők nem úgy szavaztak ahogyan ő azt elvárta volna és tartózkodtak egy napirendi pontnál. Gyurákovics Andrea, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője és frakcióvezetője szerint ez egy "agresszív, pikírt, a testületi üléshez méltatlan polgármesteri fenyegetőzés" volt.
Vágólapra másolva!

Gyurákovics Andrea a közösségi oldalára feltöltötte a március 21-i testületi ülésről egy részletet, melyből tökéletesen kirajzolódik az a fajta stílus, ahogyan Baranyi Krisztina vezeti a 9. kerületi önkormányzatot. 

A felvételen az látszik, hogy az ülésen a magát mindenhol függetlenként pozicionálni igyekvő politikus mindenkit megfenyegetett. Úgy fogalmazott:

a perköltséget le fogom verni a bátran tartózkodó képviselőkön"

A jobboldali politikus szerint ez egy "agresszív, pikírt, a testületi üléshez méltatlan polgármesteri fenyegetőzés" volt, melyet határozottan visszautasított. Majd feltette azt a kérdést, hogy 

vajon az elvesztett munkaügyi perek perköltségeit és egyéb költségeit illetve a közel 40 milliós közbeszerzési bírságokat ki fogja kifizetni?

Úgy látja, mindezeket a polgármesternek kellene kifizetnie.