Bombariadó volt a Wizz Air egyik járatán

wizzair, bombariadó, repülő
Bombariadó volt a Wizz Air járatán.
Vágólapra másolva!
A Wizz Air február 29-én Belgrádból Barcelonába tartó 4115-ös járata névtelen fenyegetést kapott, miközben felszálláshoz készült.
Vágólapra másolva!

Bombariadó volt Belgrádban a Wizz Air Belgrád–Barcelona járatán, ami miatt a gép visszatért felszállás után a belgrádi Nikola Tesla repülőtérreerről írt a szerb sajtó. Megkereste a Magyar Nemzet a Wizz Airt az esettel kapcsolatosan, ők megerősítették a média értesüléseit. Az alább olvasható közleményt kapták a társaságtól: 

"a Wizz Air február 29-én Belgrádból Barcelonába tartó 4115-ös járata névtelen fenyegetést kapott, miközben felszálláshoz készült. A repülőgép azonnal megszakította a felszállást, és a reptér egyik távol eső részén biztonsággal evakuálták az összes utast, valamint a személyzet minden tagját. Az utasokat a terminálba szállították, és frissítőkkel látták el. Eközben az illetékes hatóságok a protokollnak megfelelően elvégezték a szükséges ellenőrzést, és megerősítették, hogy hamis fenyegetésről volt szó. A járatot másnapra, azaz március 1-jére ütemezték át, a légitársaság éjszakára szállást biztosított az erre igényt tartó utasoknak. A Wizz Air számára most is utasai és a személyzet biztonsága a legfontosabb."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK