Donáth Anna hányingerrel bohóckodik

Donáth Anna
Vágólapra másolva!
Gyurcsány ifjúsági tagozatának, a Momentumnak az elnöke időről-időre eljátssza, hogy nem Gyurcsány Ferenc a főnöke. A színjáték persze előre megbeszélt, a Gyurcsány-család támogatásával zajlik. Most is ezzel a kínosan hazug bohóckodással próbálkozott Donáth Anna.
Vágólapra másolva!

Nézzük az előzmények: Gyurcsány pártja plakátkampányt indított, amelyben a kormányt - kétségtelenül alpári módon - szidja. Erre Donáth Anna kiírta a facebookra, hogy főnöke kampányától hányingere van. Milyen finom nő, micsoda visszafogottság! Hát persze. 

Mint ismert: a Gyurcsány-család és Donáth Anna szexuális ragadozó apja, Donáth László egykori szocialista politikus baráti kapcsolatban van. Brüsszelben pedig Gyurcsányné kvázi Donáth Anna főnöke, utóbbi hűséges ebként vesz részt főnöknője minden akciójában.

Bár feltehetően nincs szavazó az országban, aki ne tudná, a dollárbaloldalt Gyurcsány irányítja, egyik beosztottja pedig Donáth Anna, a Momentum - Gyurcsányék engedélyével - nagyjából három havonta megpróbálja eljátszani, hogy ez nincs így.

Kár, hogy ezt senki sem hiszi el.

 

Fotó: Facebook/DK Veszprém