Életfogytiglanra ítélték az elvetemült pedofilt, aki a saját unokahúgát erőszakolta meg és ejtette teherbe

Szexuális visszaélés
Pedofil
Vágólapra másolva!
A Győri Fellebbviteli Főügyészség sikeresen indítványozta az elsőfokú ítélet helybenhagyását abban az ügyben, amelyben egy férfi szexuális bűncselekményt követett el nevelt lánya sérelmére.
Vágólapra másolva!

A férfi a nagybátyja és egyben a nevelőapja volt a 2004 februárjában született lánynak. A soproni lakásban velük élt a lány anyjának korábbi kapcsolatából született további két gyereke is.  

2018 szeptemberében a férfi megerőszakolta a lányt, majd veréssel fenyegette meg, hogy senkinek nem merjen beszélni a történtekről. A lány terhes lett, melyet megszakítottak.

A férfi ezután is többször fenyegette és megverte nevelt lányát. 2018 decemberében, illetve 2019 júliusában 

legalább ötször megerőszakolta, az egyik alkalommal a lány ismét terhes lett,

 melynek abortusszal vetett véget.

Amikor a férfi más ügyek miatt börtönbe került, a lány és az anyja végül vették a bátorságot, és feljelentést tettek.

A Győri Törvényszék a férfit 

szexuális erőszak miatt életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte, melyből leghamarabb 25 év letelte után szabadulhat, emellett véglegesen eltiltotta minden olyan foglalkozástól, melyek esetén gyerekekkel kerülne kapcsolatba.

Az életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabása elkerülhetetlen volt, mivel 

2014 decemberében és 2019-ben is elítélték erőszakos bűncselekmények miatt,

 így többszörös visszaesőnek minősül.

Az ítélet ellen a férfi és ügyvédje felmentés érdekében fellebbezett

A Győri Ítélőtábla a március 5-én kihirdetett határozatában a főügyészség álláspontjával egyetértett. A férfit bűnösnek, a kiszabott büntetés törvényesnek találta.

Néhány éve szintén teherbe ejtette nevelt lányát egy Heves vármegyei pedofil, majd azt parancsolta a lánynak, hazudja azt, hogy az egyik osztálytársától terhes. Hasonló eset történt Fejér vármegyében. A legdurvább azonban egy mosonmagyaróvári férfi esete volt, aki kiskorú, terhes nevelt lányát, és annak hároméves gyerekét is megerőszakolta.