Jogi következményei lehetnek a VV Zsolti körül kialakult pedofil botránynak

VVZsolti
VV Zsolti az álszent baloldali tüntetésen. Ha bűnösnek találják börtönbe is kerülhet a férfi
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt tettek bejelentést a VV Zsolti körül kialakuló botrányban – írj a Magyar Nemzet. A homoszexualitásával nyíltan kérkedő baloldali youtubert azzal vádolta meg egy transznemű influenszer, hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot.
Vágólapra másolva!

A közérdekű bejelenéseiről ismert Tényi István azután fordult a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztályához, hogy a Noryna Diamond névre hallgató transznemű influenszer azt állította, hogy a nyíltan homoszexuális youtuber kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot. 

VVzsoltosvathzsolt VV Zsolt, Osváth Zsolt
A homoszexuális férfi a vádak szerint egy 16 éves fiúval létesített szexuális kapcsolatot
Fotó: Youtube

Tehát, amikor huszonévesen meg 30 évesen egy 16 éves fiút kielégített, az normális teljesen? Tehát, hogy egy kiskorú fiút elégít ki?

– mondta Noryna Diamond.

Amennyiben az influenszer állításának van valóságalapja, az már csak azért is problémás, mert nemrégiben Osváth Zsolt is felszólalt azon a tüntetésen, amit balliberális influenszerek tartottak a Hősök terén – éppen a pedofília ellen – írja a Magyar Nemzet.

A kiskorú sérelmére elkövetett, a gyermek érdekét sértő és a család elleni bűncselekmények miatt indított büntetőeljárást soron kívül kell lefolytatni

– híva fel a figyelmet Tényi.

Szavai szerint az ilyen típusú bűncselekmények beláthatatlan törést okozhatnak a gyermekek életében, testi és szellemi fejlődésüket visszafordíthatatlanul negatívan befolyásolhatják. A gyermekkel szemben elkövetett szexuális bűncselekmények súlyos pszichés és testi következményekkel járhatnak, 

az esetükben később 51-75 százalékban alakulnak ki pszichés problémák. 

Ezek a következmények ráadásul még gyakoribbak és súlyosabbak, ha az elkövetőnek a gyermekkel személyes, bizalmi kapcsolata volt – tette hozzá.

Ismert: a valóságshow-szereplő Osváth Zsolt, aki korábban elkötelezett támogatója volt a baloldali összefogásnak, a ZSHOWtime YouTube-csatornáján vendége volt több politikus is.  Saját gyártású műsoraiban rendszeresen szerepelt Márki-Zay Péter a kampány alatt, de Osváth Zsolt vendége volt többek között Fekete-Győr András, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely is.

A homoszexualitásával kérkedő VV Zsolti néven ismertté vált ellenzéki aktivista még azt is bevallotta, hogy a baloldal tanácsadója is volt a kampányidőszakban, amellett, hogy gyakorlatilag PR-műsorokban népszerűsítette az ellenzéket vezető politikusokat, sőt: a szivárványkoalíció emlékezetes, 2021. október 23-i pártrendezvényét is ő vezette.