Megszökött egy gyilkos Budapesten

Vágólapra másolva!
A 25 éves férfi bűnügyi felügyeletben volt, onnan szökött meg. Korábban már meg is vádolták azzal, hogy megölt egy embert, akinek el akarta lopni a kocsiját.
Vágólapra másolva!

A budapesti férfi bűnügyi felügyeletben volt, és nem jelent meg az előkészítő ülésen, ezután kezdték körözni.

Az Origo rendőrségi forrásokból megtudta, hogy a férfi korábban megölt egy embert. Ezt erősíti a rendőrség honlapja is, amelyen már kint van a körözése.

A Blikk is ezt írja. Ők részletezik is a történteket. Információik szerint a férfi 2022. október 2-án, részegen el akart lopni egy sportkocsit az egyik váci dohánybolt elől. A tulajdonos próbálta megakadályozni, hogy elvigyék a kocsiját, a tolvajok ekkor gázolták el. Az áldozat olyan komoly sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette – írják.

A Pest Vármegyei Főügyészség által közölt vádirat szerint hajnali háromnegyed öt körüli időben érkezett a tulajdonos a kocsijával a trafikhoz, majd bement vásárolni. Úgy ment be, hogy nem állította le az autót, annak motorja folyamatosan járt.

Miután bement a boltba, két férfi bepattant az autóba, és megpróbáltak elhajtani. Azonnal kifutott a trafikból, és a kocsi elé állt, a sofőr azonban gázt adott, a tulajdonos pedig az autó motorháztetőjére került.

Ekkor a kocsit vezető férfi hirtelen balra, azután jobbra rántotta a kormányt és felhajtott a járdára. Az addig kapaszkodó ekkor esett le a földre.

A sofőr ezután ismét gázt adott, de elveszítette az uralmát a kocsi felett és egy közeli fának, majd egy oszlopnak hajtott. Az ütközést után a két férfi kiugrott az autóból és elfutottak. Az esetről itt találja a korábbi írásunkat.