Megtámadták és kirabolták a szekszárdi gyerekgyilkosság áldozatának testvérét

Márkó nyakából az otthonuktól pár méterre lévő buszmegállóban tépte ki egy nő a fél milliós nyakláncot.
Vágólapra másolva!
Egy buszmegállóban ült egy fiatal fiú, akit megtámadtak, majd egy nő kitépte a fiú nyakából a több százezer forintot érő nyakláncát. A fiú a szekszárdi gyerekgyilkosság áldozatának testvére. A tragédia óta rengeteg csapás éri a családot. Tudta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

Néhány méterre az otthonunktól megtámadták a fiam!

 - kezdte a Borsnak Kalányos Gábor. A szekszárdi férfit és családját az egész ország megismerte egy borzasztó tragédia miatt, amikor a 6 éves kislányukat, Leonettát bestiális módon meggyilkolták. A család évek óta próbál talpra állni, de csapások sora követi őket az életükben. Ezúttal Leonetta egyik bátyjával, a 17 éves Márkóval történt tragédia.  

Szerda este megint megjártuk a poklot! Márkó és a terhes menyem itt voltak a családi házunk mellett a szekszárdi buszmegállóban, éppen az ottani biztonsági őrrel beszélgettek, ültek a padon, amikor ketten odasétáltak hozzájuk

- meséli a Borsnak a történteket Gábor, aki azt is elmondta, hogy a nő és a férfi ismerte a fiát, akik közül az egyik biztosan ittas volt. 

- Először csak hozzájuk szóltak, de szinte azonnal elkezdtek kötekedni. Aztán hirtelen a férfi a fiamhoz lépett és állon vágta őt. Csak azért nem esett össze, mert a pad megtámasztotta!

Márkó nyakából az otthonuktól pár méterre lévő buszmegállóban tépte ki egy nő a fél milliós nyakláncot.
Fotó: Borsonline 

A családapa elmondása szerint fiát ezután rabolták ki. Aztán utána is ütlegelni akarta a férfi, de Márkónak sikerült felállnia és elszaladnia. 

- Mivel Márkót elég váratlanul érte az ütés, ezért eléggé megszédült. Ezt használták ki, mert a támadó társa, a nő ekkor nyúlt oda a nyakához és tépte ki a nyakláncát. Ez az ékszer félmillió forintot ér! Most kapta tőlünk ajándékba, így ez nagyon nagy veszteség! 

- mesélte az apa, aki azt is megosztotta a Borssal, hogy a támadó mindezek után is meg akarta ütni a fiát, de nem sikerült, mert az felállt és elszaladt.

Ekkor rohant utána a támadó, de végül nem bántotta tovább, hanem elmenekült a nővel együtt. Feljelentést tettünk ellenük a rendőrségen! A fiamnak nem lett komoly sérülése, de még fáj az álla. Annyit akarunk csak, hogy adják vissza az ellopott ékszert, mert ez nem őket illeti meg! 

- mondta Kalányos Gábor.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Tolna vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik az alábbi választ adták kérdésünkre: 

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon garázdaság vétsége miatt folytatnak eljárást egy szerda este, a szekszárdi buszpályaudvaron történt vita kapcsán. Kollégáink egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az eset körülményeinek tisztázása folyamatban van, így a további részletekről egyebet nem kívánunk közölni.