Nem atombomba volt, még csak pukkanás sem: Magyar Péteren röhögnek az interneten - itt vannak a legjobb mémek!

Fotó: Facebook/BalFake News
Vágólapra másolva!
A nevetés gyakran a legrémesebb pillanatokban is segít az embereknek. Ez közhely. Azonban Magyar Péter esetében ez sajnos mélyen igaz. A feleségét terrorizáló, lehallgató, egész családját megalázó baloldali kis törtető ámokfutása borzalmas, gyomorforgató. De érthető az is, hogy nevetséges vonásait azonnal elkezdték feldolgozni a magyarországi mémgyárak. Talán könnyebb így elviselni az elmúlt években feltűnt talán legvisszataszítóbb figurát, egy új Márki-Zay Pétert - csak sokkal rosszabb kiadásban.
Vágólapra másolva!

Az online térben azonnal beindult a mémgyártás azt követően, hogy Magyar Péter bejelentette, az ügyészségre beviszi azt a hangfelvételt amit a közösségi oldalára is feltöltött. Többekben felmerült az a kérdés, hogy 

milyen ember lehet az, aki a saját feleségével történő bizalmas beszélgetést rögzít a telefonján, majd azt lejáratás céljából a nyilvánosság elé tárja?

Mint ismert, a másfél perces hangfelvételen a nyilvánvalóan megfélemlített Varga Judit beszél. A volt miniszter jól hallhatóan nem akar beszélgetni az erőszakos exférjével, és minél hamarabb túl akar lenni rajta, teljesen nyilvánvalóan tart tőle. Magyar Péter gyakorlatilag diktálja a mondatokat, amiket hallani szeretne. A felvételen a fogalmazás teljesen homályos, és a szöveg is halk. Minden nevet Magyar mond ki. A felvétel egyértelműen vágott, manipulált.

A beszélgetésben a Völner–Schadl-ügyről van szó, de azzal kapcsolatban nincs semmi új, mind a két gyanúsított már vádlott. 

Ahogy megírtuk, mindezek alapján nyilvánvaló: kipukkadt a Magyar Péter-lufi. 


Érthetően, rengeteg mém készült a baloldal új kedvencéről. Bohár Dániel, a Megafon riportere és véleményvezére is jó kedvre derítette posztjaival a követőit: