Újabb felajánlás az M1 Flottától: borsodi gyermekek segítése a cél

Fotó: Kondella Misi Photography
Vágólapra másolva!
A Mészáros M1 Autókereskedő Kft. (M1 Flotta) a 2023-ban megkezdett karitatív tevékenységének részeként a borsodban élő, hátrányos helyzetű gyermekek támogatásában vesz részt. Az M1 Flotta egy kombi autót adott át használatra az InDaHouse Hungary Egyesület számára 2024. március 4-én Budaörsön.
Vágólapra másolva!

A Mészáros Csoporthoz tartozó M1 Flotta a hazai flottakezelő piac egyik legjelentősebb képviselőjeként fontosnak tartja, hogy segítse az egészségügy, vagy akár a gyermekek fejlesztését - írja a cég sajtóközleménye.

A vállalat ennek érdekében 2023-ban létrehozta a társadalmi felelősségvállalás részeként az „Úton a segítség!” nevű programját, amelynek célja a civil szervezetek támogatása. 

Fotó: Kondella Misi Photography

Az M1 Flotta a projekt soron következő állomásaként egy éves használatra ajánlott fel egy 200 lóerős Skoda Superb autót az InDaHouse Hungary Egyesületnek. 

A felajánlás részeként az M1 Flotta gondoskodik az autó karbantartásáról, és vállalja az autó meghatározott üzemeltetési és fenntartási költségeit. Mindemellett egyedi dekoráció is került az autóra, amely az Egyesület filozófiáját fejezi ki. 

Az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei fejlesztő és játékos foglalkozásokat, valamint egészségmegőrző programokat szerveznek az encsi kistérségben élő, hátrányos helyzetű gyermekeknek. 

Az Egyesület önkénteseinek egy része Budapestről, illetve annak vonzáskörzetéből utazik minden hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyébe. Az M1 Flotta által felajánlott járművel könnyebbé válik a fejlesztésben résztvevők mobilitásának megszervezése, ezzel segítve a gyermekek tanulási és fejlődési lehetőségeit.