Vádat emeltek VV Anett drogszeánsz ügyében

Vágólapra másolva!
2022 nyarán a VV Anettként megismert Béres Anett és a barátnője, a korábbi pornós Sáfrány Emese a magánéleti nehézségeik miatt úgy döntöttek, hogy elmennek egy szeánszra, hogy javítsanak az életükön. A drogos teaszeánszon azonban Anettnek olyan látomásai lettek, amik miatt gyalogosan menekült haza. Végül egy férfi találta meg szőlőtőkék között meztelenül, a bokája mellett több csontja is eltört. Az ügyészség most vádat emelt a szeánszot szervező nő ellen, akiről kiderült, hogy semmilyen egészségügyi végzettsége nem volt.
Vágólapra másolva!

Az egyik valóságshow-ból megismert Béres Anett és a barátnője, a korábban Aleska Diamond néven pornósként dolgozó Sáfrány Emese azért döntött úgy két évvel ezelőtt, hogy elmennek egy teaszenánszra, mert mindkettejüknek válságos volt a magánélete. A szeánsztól mindketten azt várták, hogy tisztábban fogják látni a problémáikat, amiken változtatniuk kell. 

Amikor elmentem erre a szeánszra, nagyon-nagyon mélyponton voltam: sírva keltem, sírva feküdtem, a kedvenc napszakom az éjszaka volt, mert akkor aludtam”

 – mondta korábban a Blikknek Béres Anett. 

A vádirat szerint a szeánszot szervező nő külföldön élt és dolgozott, közben Dél-Amerikában megismerkedett egy olyan szertartással, ami tudatmódosító szer fogyasztása köré épül fel. 2022 februárjában azzal jött vissza Magyarországra, hogy itthon fogja hasznosítani a tanultakat. Korábban elvégzett egy természetgyógyászati alapmodult, de 

szakképesítése, szakképzettsége, illetve egészségügyi végzettsége nem volt.

Ennek ellenére úgy döntött, hogy a Magyarországon tiltott tudatmódosító főzettel szeánszokat fog tartani. 

A nő csinált egy weboldalt, ahol házilag készített háztartási szereket árult, valamint különféle szertartásokat, terápiákat hirdetett. A szertartásokat egy Siklóshoz közeli településen tartotta. 

2022 tavaszától kezdve a nő a szertartáshoz szükséges főzet alapanyagait beszerezte, pedig tudta, hogy azok Magyarországon illegálisak. 

Nyáron a nő legalább négy ember részvételével tartott egy szertartást, amin ott volt Béres Anett és Sáfrány Emese is.

Közben Béres Anettnek olyan erős látomásai lettek, hogy gyalog menekült el onnan. A vádirat szerint az esti órákban találták meg a rendőrök, több sérülése is volt. 

A nőnél házkutatást tartottak, és több olyan anyagot is találtak a rendőrök, amik kábítószernek, valamint új pszichoaktív anyagnak minősülnek. 

Az ügyészség a nő ellen kábítószer birtoklás, új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kuruzslás miatt emelt vádat – írja a Baranya Vármegyei Főügyészség.