Csak a szokásos: Magyar Péter hazudik

Vágólapra másolva!
Néző László, a Magyar Nemzet főszerkesztőjének írása.
Vágólapra másolva!

Magyar Pétert a minap Békés megyében próbálta szóra bírni riporterünk azzal kapcsolatban, hogyan kerültek mozgalmának adatvédelmi tájékoztatójába a DatAdat-csoporthoz köthető cégek. Magyar természetesen mindent tagadott, később, egy másik riporterünknek azzal a „hihető” magyarázattal állt elő, hogy az adatvédelmi tájékoztatót „átvették” valakitől. 

Magyarul: lopták.

 Tulajdonképpen nem lenne szokatlan eljárás ez tőlük, aki logót lop, miért ne lophatna mást is. 

Én azért fenntartással fogadom ezt, a DatAdat nem jelenik meg véletlenül sehol.

De Magyar Péter két súlyos hazugságot is elmondott a Magyar Nemzettel kapcsolatban. Az egyik, hogy ránk, az újságunkra senki sem kíváncsi, három olvasónk van. A másik, hogy alapító-főszerkesztőnk, Pethő Sándor forog a sírjában.

A Digitális Közösségmérési Tanács (DKT – a portálok látogatottságának hitelesnek elfogadott mérője) szerint aznap, amikor Magyart kérdeztük, 340 216 látogatója volt a Magyarnemzet.hu-nak. Ez pont annyival több, mint amennyivel különb bármelyik véletlenszerűen kiválasztott tisztességes magyar ember Magyar Péternél.

Hogy Pethő Sándor forog-e a sírjában, azt nem tudjuk, 

mi nem beszélünk halottakkal, nem is látjuk őket.

 Gyanítom, pszichopeti sem, ha mégis ezt képzeli, ennek kezelésére vannak megfelelő gyógyszerek, intézmények. Azt viszont tudjuk, hogy alapító-főszerkesztőnknek könnyű volt úriembernek maradni: ő még nem ismerhette Magyar Pétert.

Néző László, a Magyar Nemzet főszerkesztője