Egy nő és az élettársa egy kislányt akart prostituáltként dolgoztatni

Vágólapra másolva!
Egy nő a fiatalkorú társával, két nővel, egy csecsemővel és egy férfival élt együtt egy VII. kerületi lakásban, ahova a nőket többször bezárták, majd prostitúcióra kényszerítették. Ha azok nem akarták elvállalni a munkát, akkor megfenyegették őket. A két nő közül az egyik kiskorú, őt többször meg is verte a férfi.
Vágólapra másolva!

Egy VII. kerületi lakásban 2021 óta élt együtt egy 37 éves nő és annak jelenleg is szökésben lévő fiatalkorú társa, két nő és egy 28 éves férfi. A két nő közül az egyik kiskorú volt és az idősebbik nővel a csecsemője is a lakásban élt.

A nő és a társa arra kényszerítették a nagykorú nőt, hogy a lakásban prostituáltként dolgozzon és a szexért kapott pénzt adja oda a nőnek és a fiatal férfinak. 

A nő először nem akarta elvállalni a munkát, de ekkor a pár azzal fenyegette, ha nem teszi meg amit kérnek tőle, akkor elveszik a csecsemőjét és a nőt pedig feljelentik. Ezután a nőnek szerveztek férfiakat, akikkel pénzért szexelt, majd az így keresett pénzt elvették tőle.

prostituált
Képünk illusztráció 
Fotó: Shutterstock

 A pár női tagja a kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt többször megverte.

 A férfi pedig a kiskorú lányt is prostitúcióra akarta kényszeríteni és többször brutálisan megverte, de a lány nem kezdett bele a szexmunkába.

A két nőt egy idő múlva bezárták a lakásba, ahonnan nem mehettek ki egyedül, mindezt azért, hogy nehogy szóljanak a rendőrségnek. 

A lakásba nemcsak a pár zárta be a két nőt, hanem ebben a 28 éves férfi lakótársuk is többször segédkezett.

Az ügyészség a nőt emberkereskedelemmel és személyi szabadság megsértésével vádolja, a 28 éves férfit pedig szintén személyi szabadság megsértésével vádolják, emiatt a nővel szemben az ügyészség börtön- és pénzbüntetést javasol, valamint azt kéri, hogy a szexmunkáért kapott pénzt kobozzák el tőle. A férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványoznak.

Egy miskolci pár gyerekeket dolgoztatott prostituáltként. Sárkeresztúron egy férfi a saját húgát kényszerítette prostitúcióra. Salgótarjánban fogva tartottak egy nőt, majd szexmunkára kényszerítették. Egy orosházi férfi prostituáltaknak adta ki a lakását.