Magyar Péter egy bosszúálló kis törtető, egy röhejes hordószónok, egy erkölcsi hulla

Magyar Péter jogász, MagyarPéter,  2024.03.15., március 15., 2024. március 15.,
Fotó: Havran Zoltán/Mediaworks
Vágólapra másolva!
Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője az Origónak mondta el véleményét Magyar Péter gyalázatos életéről.
Vágólapra másolva!

Egészséges lelkű embert nem hagy érzelmek nélkül Varga Judit fájdalmas története, és aligha van olyan nézője a videónak, aki legbelül ne adna hitelt a volt igazságügyi miniszter és bántalmazott feleség szavainak. Más kérdés, hogy 

az internet lumpenproletárjai, a szélsőbaloldali csürhe alávaló módon szmájlikkal és ocsmány odamondogatásokkal ékesítette ki az interjú alatti fórumot, ez minősítse őket és vezéreiket! 

vargajudit
Varga Judit megtörte a csendet; elmondta, mit tett vele exférje. Sosem mutatta, mennyire fájdalmas dolgokat él át
Fotó: Facebook

Hiszen a vak is látja, hogy őszinte vallomásról van szó, olyan sérelmekről és megpróbáltatásokról, amiket régóta tart magában a politikus asszony. Nem lehet véletlen, hogy a máskor nyughatatlan Magyar Péter megkukult a videó közlése után, órákon át hallgatott, később pedig zavarodott, hiteltelen okfejtéssel tudott csak előállni.

Eddig is sejtettük, de Hajdú Péter interjúja végképp igazolta, hogy 

Magyar Péter nem más, mint egy bosszúszomjas akarnok, egy hordószónok, egy erkölcsi hulla, akit a nemzeti érdekek helyett csak saját sérelmei hajtanak. Egy ilyen kétes, ingatag figura teljességgel alkalmatlan arra, hogy politikusként bármely részét is képviselje ennek az országnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK