Magyar Pétert a saját gyermekei sem érdekelték

magyarpéter, Magyar Péter
Magyar Péter mindent és mindenkit zsarolt
Vágólapra másolva!
Varga Judit nagyobbik fia még egy hetet sem akart eltölteni az apjánál a szülők különköltözése után.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter a saját gyermekeinek is súlyos lelki traumát okozott – derül ki abból az interjúból, amit Varga Judit adott Hajdú Péternek.

 – Még nagyobb fájdalmat okozott, hogy a gyerekkel elkezdte ugyanazt csinálni, mint velem. Nem tudott szegény gyerek úgy viselkedni, vagy úgy megszólalni, hogy ne kapta volna a verbális abúzust az apjától – idézte fel az egykori igazságügyi miniszter. Szavai szerint mióta tavaly márciusban külön költöztek Magyarral, a nagyobbik fia még csak egy hetet sem kívánt eltölteni az apjánál. 

– Néha még én kérem (a fiam), hogy tartsa a kapcsolatot és menjenek el ebédelni, de ez is mindig konfliktusokba fullad – számolt be róla Varga Judit, aki arról is kendőzetlenül beszélt, hogy Magyar Péter mindennapi jelenlétének hiánya jótékony hatással volt a család életére: „Fantasztikus élmény volt újra visszanyerni azt az énemet, aki voltam azelőtt, hogy ezt a szörnyeteget megismertem 25 éves koromban. A gyerekeimen is zongorázni lehet a különbséget, most már látják, hogy a mama egyébként kicsoda. Hogy a mama egy nyugodt ember, aki nem állandóan sír, hisztizik, vagy otthon üvöltözik, mert nem bírja elviselni ezt a terrort"– idézi a Magyar Nemzet Varga Juditot.